44-річна Олена Кравець пояснила, чому була вимушена відселити 15-річну доньку: “Чоловік крутив біля скроні”

Як відомо, популярний український гумористці Олені Кравець довелося відселити свою 15-річну доньку. Артистка дала інтерв'ю, у якому пояснила, що саме сталося.

На даний момент старшій доньці Олени Кравець Марії дев’ятнадцять років. Але чотири роки тому артистка була вимушена попросити свою спадкоємицю з квартири, до якої вони щойно переїхали з заміського будинку, так як зірка народила двійнят. Через те що родина поповнилася аж двома дітьми, Олена вирішила запропонувати п’ятнадцятирічний доньці пожити окремо.

Олена Кравець пояснила, чому була вимушена відселити 15-річну доньку

Олена Кравець пояснила, чому була вимушена відселити 15-річну доньку:

Розвивати цю ідею їй допомогла мати однокласниці та подруги Марії, яка надала їм свою квартиру, поки вони з чоловіком проживали за кордоном.

“Їй було ближче діставатися до школи, там були її друзі, з якими вона проводила практично весь час”, — запевнила жінка, спираючись на проблеми логістики.

Чоловік Олени Кравець тривалий час не підтримував таку ідею. Але Марія все ж таки довела, що ця ідея була корисною і для неї, і для її батьків.

“Він крутив біля скроні і був проти. Я йому приводила всі доводи, що над нею будуть проживати наші друзі, під нею — її подруги, а я спілкуюся з їх мамою”, —  розповіла Олена Кравець журналістам УкрМедіа.

Цьому зірка заявила, що с усіх за донькою стежили, щоб виключити будь-які небажані речі зі сторони підлітка. Кравець стверджує, що після самостійного життя Марія повністю змінила свої побутові звички і перетворилася з підлітка у зрілу людину, яка вміє подбати про себе та самостійно вирішує власні проблеми. Ба більше, артистка пропонує іншим батькам підійти до виховання саме з такої сторони. Мовляв, дати дитині повну свободу та випустити у самостійне життя.

Схожі статті