Як виглядає перша дружина 46-річного Вакарчука: чорноволоса красуня, яка не змогла дати зірці головного — дитину

Не так давно стало відомо, що зірка української естради Святослав Вакарчук покинув дружину. А через декілька місяців з'ясувалося, що в нього вже інша сім'я.

Навесні 2021-го мережу сколихнула шокуюча новина. Нібито Святослав Вакарчук, який написав безліч неймовірно ніжних та політичних пісень про кохання, покидає свою дружину Лялю, з якою прожив 20 років. У пари не було спільних дітей — співак виховував падчерку. І ніхто б не міг подумати, що зірка може бути невірним чоловіком.

Як виглядає перша дружина Святослава Вакарчука

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Як виглядає перша дружина Святослава Вакарчука

Про зради музиканта ходили чутки, але ніхто їх не приймав всерйоз. А після новини про його розлучення з Фонарьовою глядачі остаточно заплуталися.

Однак, довго гадати, що ж сталося між ним та дружиною не довелося. Влітку піар-відділ океану Ельзи повідомив, що Святослав Вакарчук вперше став батьком. У нього народився син Іван, якому на момент повідомлення вже було декілька місяців. Виходить, що розлучення співпало з народженням малюка. Про жінку, яка привела на світ хлопчика нічого не повідомлялося, але інсайдери вирішили викрити її особистість. Подейкують, що це Євгенія Яцута, з якою Святослав неодноразово співпрацював. Зважаючи на те, що жінка не поспішає спростовувати цієї новини, імовірність її правдивості стрімко зростає.

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою
Як виглядає перша дружина Святослава Вакарчука

Піарщики музичного гурту тим часом просили аудиторію не втручатися в особисте життя їхнього фронтмену, адже це найважливіші моменти у його житті, які не мають бути затьмареними брудними предками та чужими судженнями про ситуацію.

Але аудиторія все одно прискіпливо спостерігала за співаком, особливо після новини про госпіталізацію Лялі, яка нібито сталася через її емоційний стан.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.