Як виглядає румунська дружина Дана Балана: втекла від артиста-ловеласа і забрала від нього їхнього сина (ФОТО)

Популярний в усьому світі та в Україні зокрема молдавський співак Дан Балан по молодості зіграв весілля з румунською моделлю, котра, як подейкують, народила йому сина.

Дан Балан народився в родині дипломата і телеведучої в Кишиневі 6 лютого 1979 року. Він пройшов довгий шлях від нікому невідомого молдавського виконавця до зірки світового рівня, а музикою почав захоплюватися ще в дитинстві. В 11 років Дан пішов до музичної школи в клас акордеона.

Пізніше, під час навчання в юридичному інституті, створив власну групу. Тоді ж він зрозумів, що своє майбутнє бачить на сцені, і забрав документи з вузу.

Дан Балан буде зустрічати Новий рік з немолодою білявкою в Нью-Йорку
Що відомо про дружину Дана Балана

Світову славу Балан отримав у складі власного колективу O-Zone у 2003-му, а вже у 2005-му він зайнявся сольною кар’єрою. На його рахунку співпраця з багатьма зірками музики – Ріанною, Вірою Брежнєвою, Тіною Кароль. А от на особисте життя, враховуючи насичений робочий графік, часу у співака залишається небагато. При цьому журналістам вдалося з’ясувати, що він все ж був одружений.

Як виглядає перша дружина Дана Балана

У 2004 році Дан Балан пішов під вінець з румунською моделлю Еллою Крупеніною. Її ефектна зовнішність просто не могла не підкорити артиста – темне волосся, пронизливий погляд, струнка фігура.

Як виглядає румунська дружина Дана Балана Елла Крупеніна

Подейкують, що дружина народила зірковому чоловікові сина Алана, існування якого той ретельно приховував від публіки. У 2009-му шлюб розпався. За чутками, причиною стали ревнощі і недовіра Елли.

Пізніше, вже після розлучення, Дан був помічений в обіймах чемпіонки світу з танців на пілоні Вардануш Мартиносян, але романтичні стосунки йому приписують з українською поп-дівою Тіною Кароль. Все про історію їхнього кохання у відео нижче:

Схожі статті