Вагітна Катя Осадча сховала круглий живіт за червоним оксамитом та потішила фанатів: “Цього року буде дівчинка”

Популярна українська телеведуча Катерина Осадча привітала українців з Різдвом Христовим та заінтригувала новим нарядом та фігурою. Усі деталі в статті.

Відома українська телеведуча Катерина Осадча минулого року стала матір’ю трьох хлопчиків. Вперше вона народила малюка Іллю від політика Олега Поліщука. Тоді майбутня зірка була досить юною особою. А от друга дитина у знаменитості з’явилася в досить зрілому віці від роману з Юрієм Горбуновим. Поява хлопчика Івана замотивувала пару зареєструвати їхні стосунки, а через 4 роки подарувати життя ще одному малюку на ім’я Данило.

Вагітна Катя Осадча сховала круглий живіт за червоним оксамитом та потішила фанатів

Але ні для кого не секрет, що Катерина мріє народити дівчинку. Про це вона розповідала і на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і в інтерв’ю ще до того, як дізналася стать третього спадкоємця. Про можливість народження четвертої дитини в сім’ї пара поки що не говорила публічно, але умови дозволяють зірковому подружжю наважитися на ще одні пологи.

Вагітна Катя Осадча сховала круглий живіт за червоним оксамитом та потішила фанатів

Тим паче, що Катерина навчилася поєднувати роботу та материнство і вражала усю Україну неймовірною багатозадачністю.

Нещодавно воно оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію у червоній розкішній сукні, яку обрала для святкування Різдва Христового. Знаменитість привітала усіх українців зі святом, а також спричинила чутки про цікаве положення.

Вагітна Катя Осадча сховала круглий живіт за червоним оксамитом та потішила фанатів. Скріншот коментарів під публікацією зіркиТрадиційна сукня під груди збила з пантелику шанувальників, які одразу почали ділитися своїми враженнями у коментарях під публікацією.

Схожі статті