Зірка “Сніданку з 1+1” Людмила Барбір залишила чоловіка та сина заради Сенічкіна: зимові свята провела з ведучим

Відома українська телеведуча Людмила Барбір засвітилася на українському курорті у компанії партнера Руслана Сенічкіна. Родини зірки поруч не було.

Як відомо, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір не тільки колеги, але й близькі друзі. Роман обидва навідріз заперечують. Руслан — затятий холостяк, а Людмила — зразкова дружина та мати.

Знаменитості не заперечують, дозволяють собі не тільки каву разом у перервах між зйомками, але й влаштовують більш грандіозні прогулянки та поїздки у компанії одне одного.

Людмила Барбір залишила чоловіка та сина заради Сенічкіна

І якби не Ольга Сумська і Тоня Матвієнко, глядачі ніколи не дізналися б, що Барбір та Сенічкін разом відпочивали у Яремчі. Так, акторка опублікувала безліч відео, на яких фігурували телеведучі. Варто відмітити, що Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та Віктор Павлік у тому ж готелі виступали вечорами. Цілком імовірно, що зірок запросили на захід, але жоден з них не відкривав деталей цієї поїздки.

Звичайно, навіть якщо знаменитості зібралися в готелі, щоб заробити грошей, то у відпочинку вони собі не відмовляли. На їхніх сторінках регулярно з’являлися кадри, на яких вони разом насолоджуються кулінарними шедеврами, гуляли разом у парку та шаленіли у коридорах готелю.

На даний момент і артисти, і журналісти активно збирають свої валізи та покидають цю прекрасну місцину. Деякі не забули публічно подякувати власників готелю за теплий прийом.

Також необхідно відмітити, що перебування у Яремчі захопило і Різдво, тому Людмила Барбір, імовірніше за все, не змогла побути з сім’єю у це прекрасне свято.

Схожі статті