Як виглядає дружина 57-річного Олега Скрипки: чорноброва українка, яка зробила музиканта багатодітним батьком

Лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка на сцені втілює образ справжнього рокера, а у звичайному житті він сім'янин, який має кохану дружину і чотирьох дітей.

Біографія Олега Скрипки багата на переїзди. Народився музикант в Таджикістані, в дитинстві разом з батьками перебрався до Мурманську, трохи згодом – до Кіровську, а ще пізніше вже в Україну. Під час навчання на радіотехнічному факультеті КПІ і було створено легендарний гурт ВВ, який у дев’яностих в повному складі проживав у Франції. Саме там Олег зустрів першу дружину – француженку Марі Рібо.

Пара разом прожила 7 років, але коли рокер вирішив повернутися на Батьківщину, шлюб розпався. Обраниця не захотіла покидати рідну країну. Пізніше Скрипка зізнавався журналістам, що розлучення з Марі було болісним. Справжнє сімейне щастя йому подарувала нинішня дружина Наталія Сидь.

Як виглядає дружина Олега Скрипки

Подружжя познайомилося у 1997-му, а зареєстрували вони свої стосунки приблизно у 2005-му, як йдеться в біографії Олега Скрипки у відкритому доступі. Наталія – брюнетка з брунатними очима, у яких легко потонути.

Друга дружина Олега Скрипки Наталія Сидь
Друга дружина Олега Скрипки Наталія Сидь

Закохані рідко відвідують разом світські заходи, хоча коли таке стається, дружина Скрипки завжди виглядає скромно. Попри це, фанати не можуть відвести погляд від красуні, адже вона полюбляє носити одяг в етнічному українському стилі, чим і завоювала серця шанувальників музиканта.

Як виглядає дружина Олега Скрипки
Як виглядає дружина Олега Скрипки

У цьому союзі народилося четверо дітей – доньки Зоряна і Єлизавета, а також сини Тарас і Роман. Багатодітний зірковий татусь називає улюбленим видом відпочинку – проведення часу з родиною.

Четверо дітей Олега Скрипки
Четверо дітей Олега Скрипки

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.