Скільки разів насправді виходила заміж Наталія Сумська: чи обігнала молодшу сестру Ольгу за кількістю шлюбів?

Життя сестр Сумських - одна з найбільш обговорюваних тем у мережі. Фанати цікавляться найменшими, найдрібнішими подробицями дорогих акторкам моментів.

Наталія Сумська – яскрава зірка українського шоу-бізнесу. Артистка відома серйозними ролями у театрі та кіно. На екрані вона грає жінок з непростим характером та скромною долею, але залаштунками життя артистки дуже бурхливе.

Це й не дивно, адже за знаком зодіаку сестра Ольги Сумської – телець. Ці жінки відрізняються крутим норовом та своєю магічною здатністю закохувати у себе з першого погляду.

Кого прихильники вважають вродливішою: Наталію чи Ольгу Сумську?
Скільки разів насправді виходила заміж Наталія Сумська:

Так сталося і у Наталії. Оператор Ігор Мамай без тями полюбив акторку. Можна сказати, що вона таки стала його музою. Чорноброва красуня відповідала взаємністю. Вона народила обранцю донечку Дарину. Дівчина спершу впевнено йшла стежками батьків, але власне горе зробило з неї утриманку на руках матері. Її тато до кінця своїх днів буде пам’ятати своє справжнє кохання і чекати уваги Наталії.

Перший чоловік Наталії Сумьскої Ігор Мамай
Скільки разів насправді виходила заміж Наталія Сумська: перший чоловік Ігор Мамай

Хоч доля і подарувала артистці спершу неідеальний шлюб, згодом на неї чекав приємний період у житті. Сумська-старша зустріла свою справжню половинку Анатолія Хостікоєва. Йому народила сина. Про своє кохання до артиста зірка говорить так:

“Ми поєднали свої долі у віці розквіту своїх молодечих амбіцій, бажань та можливостей. Те, що актора не занесло в закордонні світи, а могло, це теж рознарядка від вищих сил. Все працювало на те, аби ми були разом. І тому за плечима в спільному доробку є хороші плоди нашої праці”.

Наталія Сумська та В'ячеслав Хостікоєв
Скільки разів насправді виходила заміж Наталія Сумська:

Цікаво, що Наталія, як і її молодша сестра стала по-справжньому щаслива у другому шлюбі. Вона присвячує свої дні обранцю і на сцені, і вдома. Побажаємо ж цій парі зустріти золоте весілля!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.