Лілія Ребрик похизувалася розтяжкою на підборах у прямому ефірі “Ранку з Україною”: “Це окремий вид мистецтва”

Лілія Ребрик після новорічних свят повернулася до роботи в кадрі на проєкті "Ранок з Україною". Телеведуча продемонструвала фізичну форму після свят. Щоб побачити відео - читайте далі.

Лілія Ребрик – справжня народна улюблениця українських телеглядачів. Вона завжди яскрава, усміхнена та весела. Не дивно, що декілька років тому їй запропонували стати зіркою проєкту “Ранок з Україною” на каналі “Україна”. Адже саме така ведуча, як Лілія відмінно справляється з задачею розбудити усю країну та налаштувати їх на позитивний лад на увесь день.

Лілія Ребрик разом із Анатолієм Аналолічем у Ранку з Україною
Лілія Ребрик разом із Анатолієм Аналолічем у Ранку з Україною

Творчий шлях телеведуча розпочала ще з дитинства. Щоправда мріяла Ребрик про професійний балет, куди й умовила відвести її свого тата. Однак у танцювальній школі відмовилися приймати дівчинку до колективу, тому що вона була занадто маленькою. Тоді батько запропонував Лілії спробувати себе у гімнастиці – і не прогадав. До початку роботи на телебаченні вона стала майстринею спорту з художньої гімнастики.

Лілія Ребрик у дитинстві
Лілія Ребрик у дитинстві

Навіть її слава дотично пов’язана зі спортивною сферою – справді популярною Ребрик стала після запрошення у шоу “Танцюють всі” в якості ведучої. А пізніше вона взяла участь у “Танцях з зірками” на “СТБ”, де познайомилася зі своїм чоловіком Андрієм Диким – пара разом танцювала у парі.

Заняття професійною гімнастикою допомогли Лілії посісти у змаганнях друге місце. Окрім того, телеведуча й досі дотримується спортивного способу життя, що дозволяє їй бути у чудовій фізичній формі та мати прекрасну фігуру. До речі, Ребрик і досі з легкістю сідає у шпагат, що демонструє просто під час зйомок “Ранку з Україною”.

Лілія Ребрик похизувалася розтяжкою на підборах
Лілія Ребрик похизувалася розтяжкою на підборах

“Якщо не хочете після свят талію, міряйте довжину ніг”, – написала Лілія.

Колега теледіви Григорій Герман виміряв, що довжина шпагату Ребрик дорівнює майже два метри.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.