Дружина Віктора Павліка показала, як його дорослі діти відреагували на новину про вагітність: “Ну, я вітаю…”

Молода дружина Віктора Павліка довго відкладала той момент, коли зможе показати своїм підписникам, як старші діти артиста відреагували на новину про братика.

Молода дружина Віктора Павліка Катя — мама вже протягом 6 місяців. Її первісток Михайло з’явився в середині літа, і освітив життя артиста, який 2 роки тому поховав свого сина Павла. Зараз молода сім’я активно гостролює, заробляє гроші і навіть судиться з колишньою дружиною співака.

Наявність малечі не заважає парі багато подорожувати Україною, Катя з великим задоволенням показує, як вона поєднує своє материнство з обов’язками концертного директора та роботою блогера.

Дружина Віктора Павліка показала, як його дорослі діти відреагували на новину про вагітність

Але через надмірну зайнятість вона довго відкладала демонстрацію відео, на якому записана реакція дорослих дітей Віктор Франковича на новину про вагітність Каті. Так, нещодавно вона оприлюднила ролик на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, який захоплює своєю ніжністю та емоціями. У ньому показано як старший син та донька артиста дізнаються про те, що в них буде маленький братик.

Якщо Олександр Павлік був вражений і спершу заявив, що це “класний прикол”, то донька, стримуючи бурхливі емоції, вичавила з себе:

“Ну, я вітаю…”

Нагадуємо, що третя дитина Віктора Франковича Павло Павлік помер у досить молодому віці через страшний діагноз — саркома хребта. Хлопець тривалий час боровся за своє життя, пересувався в інвалідному візку і намагався радіти життю, але втомився від боротьби і виніс рішення припинити її. Втрата дитини стала великим ударом і для батька, і для матері, чий шлюб юридично ще не розвалився на момент постановки діагнозу.

Схожі статті