34-річна Настя Каменських намагалася приховати вагітний живіт і сама себе видала: Потап готується стати татом

Про вагітність Насті Каменських чутки ходять вже не один рік. Однак, артистка не поспішає тішити шанувальників новиною про поповнення. Чи просто приховує його?

Відома українська співачка Настя Каменських, яка з кожним роком стає популярніша і за кордоном, знаходиться у тому віці, коли шанувальники вважають абсолютно нормальним тиснути на неї стосовно материнства. Співачці доводиться ледь не кожного дня чути від фанатів та журналістів запитання про майбутнє поповнення в родині. І якщо раніше артистка сильно дратувалася, то зараз вже ставиться до цього з гумором.

Настя Каменських натякає на вагітність
Настя Каменських намагалася приховати вагітний живіт і сама себе видала

Настя не приховує, що дуже хоче стати матір’ю. Але єдине пояснення, яке вона здатна надати: Господь не дав.

Настя Каменських намагалася приховати вагітний живіт і сама себе видала

Втім, останнім часом її шанувальники постійно помічають неймовірні трансформації тіла, які можуть говорити саме про цікаве положення. Наприклад, нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася нова світлина, яка була зроблена на відпочинку біля океану. На ній співачка постала у пляжній сукні-сітці, з-під якої проглядався кругленький животик.

Цілком імовірно, що артистка просто наїлася смачних фруктів, але користувачі мережі одразу ж почали підозрювати вагітність, про що й дали знати у коментарях під постом.

Настя Каменських намагалася приховати вагітний живіт і сама себе видала. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Як завжди артистка ніяк не відреагувала на запитання та компліменти, а залишила усі висновки фантазії шанувальників, які можна лише позаздрити.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.