Дочка Ольги Сумської і Віталія Борисюка зізналася, як слава батьків впливає на її життя: “Я цим користуюсь”

Унаслідок бурхливого кохання Ольги Сумської та Віталія борсука на світ з'явилася прекрасна дівчинка на ім'я Анна. Зараз вона навчається в інституті і вже активно дає інтерв'ю.

Минулого року єдина спільна донька Ольги Сумської та Віталія Борисюка Анна давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що над нею знущаються у школі через її походження. Нібито дівчинку звинувачують у тому, що вона використовує ресурси своєї популярної сім’ї та отримує все задарма.

Дочка Ольги Сумської і Віталія Борисюка зізналася, як слава батьків впливає на її життя

На щастя, коли дівчина вступила до Карпенко-Карого, її не переслідували знайомі проблеми, і вона швидко знайшла спільну мову з однокурсниками. Однак, дружити вона все одно обрала лише з одною дівчинкою, яка стала її кращою подругою.

Дочка Ольги Сумської і Віталія Борисюка зізналася, як слава батьків впливає на її життя

Ольга Сумська і Віталій Борисюк з дочкою Анною
Дочка Ольги Сумської і Віталія Борисюка зізналася, як слава батьків впливає на її життя

Ба більше, Анна Борисюк має намір позиціонувати себе, не просто, як спадкоємицю славної сім’ї Сумських, а як самодостатню та успішну акторку, яка немає потреби у протекції батьків, щоб заслужити любов аудиторії. Про це повідомляє видання Сегодня.

Так, нещодавно вона зізналася, з ким краще знаходить спільну мову і які мрії плекає глибоко в серці стосовно свого майбутнього.

“Мама все ж таки ближче, вона у всьому розбирається. Я нічого не соромлюся при ній говорити, але з приводу професії … Нехай вона потерпить трохи. Я хочу бути продовженням династії, а не просто таким зірковим ресурсом, тягнути зірковість батьків і щоб довкола мене виросли чутки про те, що я цим користуюсь”, – каже Анна.

Судячи з усього, у дівчини сформувався суворий та пробивний характер, і дуже скоро публіка матиме можливість в цьому переконатися.

Схожі статті