На Доманському світ клином не зійшовся: усі чоловіки Лідії Таран – за кого вийшла заміж головна білявка “плюсів”

Відома українська телеведуча і журналістка Лідія Таран в минулому була дружиною Андрія Доманського, але не з ним одним була помічена головна білявка "плюсів".

Кар’єра для Лідії Таран завжди займала важливе місце у житті, тож зовсім не дивно, що свого колишнього чоловіка Андрія Доманського вона зустріла саме завдяки роботі. Веселий, привабливий і успішний шоумен швидко привернув увагу колеги по цеху – вже згодом вони почали жити разом. Молоді люди не приховували своїх стосунків від публіки, а з появою на світ спільної донечки Василини їх вітала вся Україна.

Пару Лідії та Андрія називали найкрасивішою на українському телебаченні. Усі чекали на їхнє весілля, однак побудувати справжню міцну родину зіркам не вдалося. Відносини Таран і Доманського закінчилися так само раптово, як і розпочалися.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський покинув ЛідіюТаран з малою дитиною на руках

В одному з перших інтерв’ю після розриву Лідія розповідала, що рішення коханого піти стало для неї повною несподіванкою, тоді як на думку Андрія все йшло до логічного кінця протягом останніх кількох місяців. Колишні зла одне на одного не тримають, а спілкуються лише з приводу виховання Василини – Таран не забороняє батьку брати участь у житті дитини.

На телебаченні Лідію помічали з багатьма іншими колегами-чоловіками, серед яких Андрій Куликов, Руслан Сенічкун, Юрій Горбунов. Та стосунки з ними усіма у Таран – суто робочі.

Усі чоловіки Лідії Таран
Усі чоловіки Лідії Таран

Про своє особисте життя вона каже лише одне:

“Я, знаєте, не ідеальна жінка. Але й ідеального чоловіка не чекаю. Спеціально не чекаю. Але вірю в те, що така ось “моя людина”, безумовно, існує, просто ми ще не зустрілися, час не настав”, – наводить слова ведучої Караван історій.

Схожі статті