48-річна Таюне вирушила у Німеччину до сина від Олега Винника: чому дитина живе за кордоном одна без батьків

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне опублікувала у соціальних мережах фото з Німеччини, де, як подейкують, живе таємний син зіркової пари.

Таюне нерозривно пов’язана з іменем Олега Винника, адже вона його бек-вокалістка і разом вони досягли небувалої популярності на українській естраді. Доля їх звела ще далеко в юності. За спогадами викладачів Канівського училища культури, де вчився майбутній повелитель вовчиць, він майже одразу поклав око на найскромнішу дівчину на курсі – Таю Сватко. Саме так насправді звуть Таюне.

Ще тоді молоді та закохані люди не приховували своїх стосунків та зіграли пишне весілля на два села, а згодом перебралися до Німеччини. Не одразу, але Олегові вдалося пробитися до лав артистів мюзиклів, причому він здобув небувалу популярність у своєму жанрі. Коли нарешті у пари з’явилася можливість, Таїсія переїхала поближче до Винника і у них народився син.

Свого єдиного спадкоємця подружжя назвало Юліаном, а єдиний раз, коли співак говорив про нього публічно – в далекому 2005 році під час інтерв’ю для німецького видання. В Україні на той момент він був нікому невідомою людиною.

Син Олега Винника і Таюне

Юліану Виннику зараз 17, він будує спортивну кар’єру і так і живе за кордоном. З’ясувалося, що хлопець з 2016-го виступає за берлінський спортивний клуб, на сайті якого були знайдені фото сина Таюне і Олега.

Таюне полетіла у Німмечину до сина Юліана

На сторінці Сватко в Інстаграмі можна знайти фото з Німеччини, зроблені під час концертного туру Європою. Ймовірно, не лише заради концертів Винник з дружиною відвідують цю країну, адже там на них чекає найголовніший скарб – дитина.

Більше актуальних новин з життя виконавця хітів “Ніно” та “Вовчиця” дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті