36-річна Тіна Кароль розповіла, чому насправді змінила ім’я на псевдонім: “Бути Тетяною Ліберман неприйнятно”

Популярна українська співачка Тіни Кароль чесно розповіла, чому насправді відхрестилася від свого справжнього імені на користь творчого псевдоніма.

Сьогодні Тіна Кароль вважається однією з найуспішніших співачок вітчизняної естради. Її обожнюють, нею захоплюються та хочуть бути на неї схожими, але колись давно вона була зовсім не Тіною, а для підняття на музичний олімп їй знадобилося багато зусиль і років.

До популярності артистка була Тетяною Ліберман – саме таким іменем її нарекли батьки. Коли до неї прижився творчий псевдонім Тіна Кароль, вона і по документах перестала бути Танею. Ба більше, подейкують, що навіть у свідоцстві про народження сина Веніаміна його мама записана не як Тетяна, а як Тіна. Батьком хлопчика є покійний чоловік та продюсер зірки Євген Огір.

Концерт Тіни Кароль
Справжнє ім’я Тіни Кароль – Тетяна Ліберман

Тіна Кароль відповіла, чому змінила справжнє ім’я на псевдонім

На одній з фанатських сторінок Кароль в Інстаграмі опублікували її архівне інтерв’ю, під час якого вона відповіла на питання про зміну імені:

“Багато чого говорять, багато чого пишуть… Насправді бути Тетяною Ліберман на сцені трошки неприйнятно в нашій країні. Коли в дитинстві я під своїм справжнім іменем виступала на сцені, я жила в Івано-Франківську, і неодноразово чула: “Дивись, яка гарна жидівочка співає”.

Ведучий зауважив, що це ж насправді був комплімент, з чим співачка не погодилася. Зауважимо, що прізвище Ліберман вважається єврейським прізвищем з німецьким походженням – пішла від німецьких слів “Lieber Mann”, які дослівно означають “мила людина”.

Більше цікавих фактів з творчого та особистого життя Тіни Кароль дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті