Весілля Хіменеса-Браво не буде? Кухар викрив деталі особистого життя: “Вважаю себе супер мачо і гуляю до ранку”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво розповів про своє особисте життя та кар'єрні досягнення за останні тридцять років. Які висновки зробив знаменитість.

Усі ми любимо підводити підсумки року.  В особливості цим полюбляють займатися знаменитості та інші успішні персони, яким дійсно є чим пишатися та похизуватися перед публікою.

Ектор Хіменес-Браво показав малу дитину і розповів, як дізнався, що стане татом
Ектор Хіменес-Браво викрив деталі особистого життя

Відомий український кулінар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво вирішив піти далі і зробив підсумки за останні 30 років, щоб було зрозуміло, звідки він починав і чого добився. Але його приклад дещо відрізнявся від інших. Він опирався не на фінансові можливості, а на стан його свідомості.

Ектор Хіменес-Браво викрив деталі особистого життя

Так, нещодавно знаменитість опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, у дописі до якої пригадав, яким він був у молодості. А у якості бонусу шанувальником стали відомі деякі деталі його особистого життя. Виявляється, Ектор куражився, і не на жарт.

Варто відмітити, що в свою позицію стосовно такого образу життя у 50 років він не пригадав. А дарма, адже уся Україна намагається дізнатися, ким же є його таємнича кохана, яка завоювала його серце та стала головним його секретом. Деякі вважають, що її насправді не існує, нібито це цілковите піар, інші впевнені, що нею стала Ольга Мартиновська. Так чи інакше, зірка не має наміру ділитися цими подробцями. Мовляв, публічні відносини руйнуються. Відтепер знаменитість намагатиметься побудувати щасливе особисте життя подалі від сторонніх очей.

Що з цього вийде, публіка дізнається згодом, принаймні мама Ектора вже познайомилася з його новою коханою.

Схожі статті