Дружина Романа Сасанчина після народження доньки залишилася з нею одна і поскаржилася на життя: “Я вже як овоч”

24-річна дружина Романа Сасанчина повідомила, що знову залишилася одна з новонародженою донькою та розповіла, як почувається. Молодій мамі нелегко.

Напередодні Нового 2022 року Роман Сасанчин вперше став батьком. 19-річному переможцю шоу “Голос країни” подарувала дитину його дружина Іванна, з якою вони одружилися, коли дівчина була вже на останньому місяці вагітності. Пара має власну квартиру в Києві, котру співак отримав за перемогу в талант-шоу, але живуть вони наразі на Тернопільщині, оскільки в столиці триває ремонт.

Іванна – блогерка, тож майже все про сімейне життя подружжя можна дізнатися у соціальних мережах. Цього разу у себе в Інстаграмі дружина Сасанчина показала, як їм з новонародженою донечкою Елізабет живеться без тата – Роман поїхав до Києва на презентацію 12 сезону “Голосу”, а також давав інтерв’ю програмі “Сніданок з 1+1”.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про другу вагітність
Дружина Романа Сасанчина розповіла, як самотужки порається з малятком

Як розповіла Іванна, все, про що вона зараз мріє – сон, оскільки маля спить лише на руках. Все інше вони роблять з нею також на руках – через це дівчина рідше виходить на зв’язок зі своїми підписниками:

“Не виходжу в сторіз, через те, що я весь час тримаю цю булку на руках. Вона спить в мене на руках, їсть на руках, памперс теж міняється на руках, практично все на руках, я вже як овоч, як зомбі, але це того варте, тому терпимо. В нас коліки, і нам не допомагають ніякі крапельки, вже всілякі перепробували. Лікар нам говорить, що просто потрібно перемучити, пережити й перечекати”, – пояснила новоспечена матуся.

Дружина Романа Сасанчина залишилася з дитиною сама
Дружина Романа Сасанчина залишилася з дитиною сама

Варто зауважити, що пара зіштовхнулася з критикою через те, що Рома молодший за Іванку і, мовляв, не готовий до батьківства. Дружина завжди захищає співака і вважає, що вік – не головне, хоча і в їхніх стосунках бувають непорозуміння.

Схожі статті