Стали відомі імена учасників фіналу Нацвідбору на Євробачення 2022: хто ці вісім молодих артистів-початківців

24 січня стали відомі імена артистів, які позмагаються у Нацвідборі на Євробачення 2022 року. Конкурс цього року відбудеться в Італії.

Цього року, вперше за довгий час, Національний відбір на Євробачення організовуватиме не телеканал “СТБ”, а Суспільне телебачення. Тож до шоу прихильники вокального конкурсу цього разу будуть ставитися надзвичайно прискіпливо та критично, адже “СТБ” підняло досить високу планку – це стосується і кандидатів попередніх років, і власне самого шоу.

За участь у Євробаченні 2022 позмагаються 8 українських виконавців, імена яких 24 січня представив Суспільний мовник. Їхню долю у прямому ефірі вирішуватимуть професійні члени журі, імена яких поки що залишаються у таємниці, та телеглядачі.

Що відомо про учасників Нацвідбору?

Аліна Паш

А
Аліна Паш

Співачка Аліна Паш почала набирати популярність завдяки участі у шоу “Х-фактор”, де дівчина дійшла до фіналу. Зараз артистка працює у жанрі хіп-хоп, який поєднує з етнічними мотивами.

KALUSH

Імена учасників фіналу Нацвідбору на Євробачення 2022
Імена учасників фіналу Нацвідбору на Євробачення 2022 – Kalush

Ще один молодий артист, який побореться за участь у Євробаченні – репер Kalush. KALUSH Orchestra робить акцент на репі із фольклорними мотивами та українську автентику. На нацвідборі гурт представить пісню “Стефанія”.

Cloudless

Імена учасників фіналу Нацвідбору на Євробачення 2022 - Kalush
Імена учасників фіналу Нацвідбору на Євробачення 2022 – Cloudless

Гурт Cloudless вже брав участь у Нацвідборі у 2020 році. Тоді музикантам не вдалося перемогти, однак цього разу в них є усі шанси. Сам гурт доволі молодий – колектив був заснований у 2017 році і до його складу входять четверо музикантів — Антон Панфілов, Юрій Каналош, Віктор Жуков та Олександр Ковачов.

LAUD

Імена учасників фіналу Нацвідбору на Євробачення 2022 - LAUD
Імена учасників фіналу Нацвідбору на Євробачення 2022 – LAUD

Ще один доволі досвідчений учасник цьогорічного Наувідбору – Влад Каращук, відомий під псевнодонімом LAUD. У 2018-му та 2019-му він ставав фіналістом конкурсу, тому так і не зміг поїхати підкорювати Європу. Владислав брав участь у “Голосі країни” у 2016 році, його добре знають також глядачі шоу “Танці із зірками”, де він виконує більшість хітів.

Michael Soul

Michael Soul
Michael Soul

Michael Soul – співак із Білорусі, який вирішив спробувати свої сили в українському Нацвідборі. На конкурсі артист виступить із піснею Demons.

Our Atlantic

Our Atlantic
Our Atlantic

Our Atlantic — український індіпоп гурт, заснований в Умані у 2017 році. Колектив складається з трьох молодих музикантів, які тільки підкорюють велику сцену.

ROXOLANA

Імена учасників фіналу Нацвідбору на Євробачення 2022 - ROXOLANA
Імена учасників фіналу Нацвідбору на Євробачення 2022 – ROXOLANA

Українська співачка ROXOLANA, справжнє ім’я Роксолана Сирота, знайома українським слухачам і телеглядачам завдяки участі у вокальному шоу “Голос країни” 2019. У Нацвідборі ROXOLANA виступить із англомовною піснею Girls.

Wellboy

Wellboy візьме участь у Нацвідборі 2022
Wellboy візьме участь у Нацвідборі 2022

Wellboy став справжньою зіркою українських хіт-парадів у 2021 році. Його композиції “Вишні” та “Гуси” лунали з усіх радіостанцій. На відборі Антон (справжнє ім’я артиста) виконає пісню “Нозі Босі”.

Схожі статті