Обрізала волосся та зробила стрижку боб-каре: стильна Лідія Таран нагадала Доманському, яку красуню втратив

Українська телеведуча і журналістка Лідія Таран показала нове фото, на якому помітні зміни в її зачісці. Зірка "плюсів" обрізала волосся та зробила модну стрижку боб-каре.

Лідія Таран активно веде сторінку у соцмережах, де ділиться багатьма новинами зі свого життя за винятком особистого. Після розставання з шоуменом Андрієм Доманським зірка офіційно не представляла нового обранця, тож невідомо, чи є він у неї взагалі. Шлюб з ведучим був для журналістки єдиним, хоч і цивільним.

Саме від нього вона народила єдину доньку Василину. Дівчинка після розставання батьків залишилася жити з мамою, але тато бере активну участь у її вихованні.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Нещодавно Лідія і Василина насолоджувались засніженими горами Франції, а цього разу в Інстаграмі Таран з’явилося фото в новому іміджі. Так, журналістка постала в кадрі в ліловому піджаку з вкороченою стрижкою та більш темним кольором волосся, ніж її звикли бачити. На обличчі зірки ледь помітний макіяж, акцентуючий вагу на природній красі.

Дещо сумним поглядом на світлині Лідія продемонструвала свої почуття, якими поділилася в дописі:

“Сум’яття. Це гарне українське слово, якраз добре описує мій стан. І багатьох моїх підписників, думаю. Мало тепла, надміру тривоги, хочеться додати кольору, сонця і любові! Того, чого мі так бажали одне одному на початку року! Давайте бажати далі! Обіймаю”, – написала телеведуча.

Коментатори підтримали Таран, а також засипали її безліччю компліментів:

  • “Невимовно гарна!”;
  • “Яка ви гарненька! Бажаю вам і нам тільки хороших новин”;
  • “Гарний образ. Неповторна жіноча врода. Ви красуня”;
  • “Чудово виглядаєте”.

Схожі статті