24-річна дружина Романа Сасанчина більше не приховує правди про стосунки з батьками: не допомагають з онучкою

Новоспечена матуся Іванна Сасанчин, дружина двократного переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина, розповіла, чому їхні батьки не допомагають з дитиною.

2021 рік видався для Романа Сасанчина насиченим. Навесні він повідомив, що одружується зі своєю коханою дівчиною Іванною, влітку пара поділилася радістю про майбутнє поповнення, на початку грудня вони зарєстрували шлюб, а наприкінці року на світ з’явилася їхня перша донечка Елізабет.

Молоді люди мають квартиру в столиці, але тимчасово живуть на Тернопільщині поближче до рідних. Втім, як виявилося, допомоги з турботами за новонародженою від батьків Романа та Іванни не надходить.

Роману Сасанчину та його дружині батьки не допомагають з онучкою
Роману Сасанчину та його дружині батьки не допомагають з онучкою

У себе в Інстаграм-сторіз дружина Сасанчина ділиться усіма подробицями сімейного життя, показує, як порається з Елізабет і як їй буває важко. Особливо, коли Роми немає вдома по роботі. Зокрема, нещодавно дівчина скаржилася, що погано почувається, а чоловіка поруч немає, як і когось іншого, хто б міг полегшити її становище.

Через це підписники спитали, чому Іванці не допомагають батьки, адже мамою вона стала вперше і не має досвіду як такого. Питання блогерка уникати не стала і чесно на нього відповіла:

“Тому що дитинку народжували ми для себе, не для батьків. Батьки приїхали, потішились малишечкою, і поїхали додому. А ми вже ростимо, їмо, спимо, не спимо, хтось взагалі не спить”.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, чому батьки не допомагають їм з дитиною
Дружина Романа Сасанчина розповіла, чому батьки не допомагають їм з дитиною

На думку коханої Сасанчина, бабусі й дідусі мають бавитися з онуками, а не сидіти з ними замість батьків:

“Особисто моя думка на рахунок цього – не мають батьки приїжджати, сидіти тобі з дитиною. Дитинку ви народили для себе, тому, будь-ласка, вирощуйте, виховуйте і тому подібне. А батьки нехай відпочивають, вони вже виростили нас”.

Схожі статті