Бабуся 42-річного Дана Балана, яка виховувала його як мама, поділилася одкровенням: “Буде правнук від Данчика”

Відео з бабусею відомого молдавського виконавця Дана Балана потрапило у мережу та викликало шквал емоцій у користувачів, що були неймовірно раді познайомитися з пращуркою співака.

Як відомо, популярний молдавський виконавець Дан Балан народився у вельми шановній та заможній сім’ї. Його батько Михай все життя пропрацював у посольстві, а мама Людмила на телебаченні. Сімейству доводилося багато переїжджати, але це начебто лише позитивно вплинуло на розвиток хлопця. Майбутня зірка усе своє дитинство провів у гостях у своєї бабусі, яка зробила величезний внесок у його вихованні та встановлені, як артиста.

Бабуся Дана Балана, яка виховувала його як мама, поділилася одкровенням

Матір Дана Людмила є активною користувачкою соціальних мереж і час від часу публікує на особистій сторінці в Instagram кадри зі своєю мамою Олександрою. На цей раз користувачі мали можливість познайомитися жінкою ближче.

Бабуся 42-річного Дана Балана, яка виховувала його як мама, поділилася одкровенням

Мама Балана показала, як його бабуся розповідає історії молдавськькою мовою. На жаль, без професійного перекладача зрозуміти сенс дуже важко, але навіть такій незначний та крихітній новині користувачі було дуже раді. Особливо ті, що володіють молдавською мовою. Які одразу ж почали бажати Олександрі довгоя літа і можливості побачити правнуків. Варто відмітити, що насправді своїх правнуків вона вже побачила, адже молодша сестра Дана Сонда народила йому племінників.

Бабуся 42-річного Дана Балана, яка виховувала його як мама, поділилася одкровенням. Скріншот коментарів під публікацією Людмили Балан

Варто відмітити, що на даний момент жінці аж 89 років — неймовірний вік, яким можна лише пишатися.

Схожі статті