Як виглядає 22-річна донька Олександра Пономарьова: більше схожа на співака чи на його екс-дружину Мозгову?

Народний артист України Олександр Пономарьов має доньку від колишньої цивільної дружини Олени Мозгової. На кого з батьків дівчина схожа більше?

Олександр Пономарьов не лише успішний співак. Також він двічі батько. Від стосунків з продюсеркою Оленою Мозговою у нього з’явилася донька Євгенія, а у першому офіційному шлюбі з Вікторією Мартинюк народився син Сашко. Свою падчерку Зою музикант також вважає рідною, адже виховував її протягом 10 років, коли жив з її мамою Мозговою.

Як виглядає рідна донька Олександра Пономарьова

Євгенії зараз 22 роки, вона живе і працює в Португалії. Чим саме займається дівчина невідомо, але відомо, що в сімействі непрості стосунки. Так, в програмі “Світське життя” Пономарьов розповідав Каті Осадчій, що на один з днів народження Жені Олена запросила його до себе додому на святкування, однак нинішній чоловік Мозгової Девід Аксерольд вирішив уникнути такої зустрічі:

“Святкували день народження доньки Женьки, Олена запросила мене до себе додому, а ось Володя [справжнє ім’я Аксерольда] пішов у тренажерну залу. Не знаю, щось не вийшло у нього зі мною контакту”.

На кого більше схожа донька Олександра Пономарьова і Олени Мозгової
На кого більше схожа донька Олександра Пономарьова і Олени Мозгової

Євгенія виросла справжньою красунею, але в мережі сперечаються, на кого з батьків вона схожа більше.

Як виглядає донька Олександра Пономарьова і Олени Мозгової
Як виглядає донька Олександра Пономарьова і Олени Мозгової

Чому Олександр Пономарьов і Олена Мозгова розійшлися

За словами артиста, саме Олена спочатку ініціювала їхні стосунки, але вона ж і зруйнувала сім’ю, бо зрадила. Ба більше, це повторювалося неодноразово:

“Я пішов на зустріч і почав примушувати себе пробачити, забути цей перший варіант. Але трапився другий раз і я зрозумів, що якщо є другий, то буде і третій”, – казав Пономарьов у “Зірковому шляху”.

Колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.