47-річний Павло Костіцин вперше показав свою маму: перед одруженням влаштував Надії Матвєєвій смотрини на кухні

Історія стосунків Надії Матвєєвої та Павла Костіцина – справжня загадка. Втім, чоловік не приховує, що вже давно живе не сам. Невже на СТБ - нова пара?

Про роман Надії Матвєєвої та Павла Костіцина на телеканалі СТБ ходили легенди. Варто було знаменитостям під час зйомок “Все буде смачно” заговорити про одруження, так вся спільнота прихильників почала говорити про них, як про пару.

47-річний Павло Костіцин покликав Надію Матвєєву заміж
47-річний Павло Костіцин вперше показав свою маму

Колеги ж все почали списувати на почуття гумору ведучого “Битви екстрасенсів”, але згодом запідозрили, що все ж таки стосунки у цієї пари можливі. Павло та Надія почали з’являтися на світських заходах разом.

А фанати помітили зміни і у характері Костіцина. До цього таємничий та скритний шоумен, раптом почав більше говорити про себе, свої переживання та родину. Вперше знаменитий чоловік показав свою маму.

Як виглядає потенційна свекруха Надії Матвєєвої?

Акуратну немолоду жінку звати Галина Павлівна. Як і її син, вона прикрашає себе окулярами. Одягається просто, але зі смаком. Рідні феноменально схожі, і помітно, що у них у родині стосунки дуже теплі та гарні.

Про сина говорить дуже тепло, звертаючи увагу на те, що він завжди мав сильний непростий характер. А ще мама розкрила головний секрет Павла. Виявляється він не хотів бути ведучим “Битви екстрасенсів”, а бажав стати машиністом електровозу. Щоправда, у дитинстві.

47-річний Павло Костіцин вперше показав свою маму

З Надією Матвєєвою жінка знайома і привітності у спілкуванні їм не бракувало ніколи. Познайомилися на зйомках, куди редакторська група запросила маму Костіцина.

Надя та Галина Павлівна разом готували за рецептом, який принесла ненька шоумена. Все пройшло у дуже позитивній атмосфері. Костіцин на радощах аж розцілував рідну людину і на камеру щиро посміхнувся.

Схожі статті