Прийшла пора прощатися: 36-річна Злата Огнєвіч розповіла про чергове розставання у її житті – “З тобою було добре”

Злата Огнєвіч розповіла, з ким у цей раз їй доведеться попрощатися. Артистка показала, як позбавляється важливого атрибуту у її квартирі і супроводила це емоціями.

Після участі у романтичному проєкті життя Злати Огнєвіч змінилося. Кардинальними змінами це важко назвати, але відчувається, що досвід отриманий артисткою в ефірах шоу залишив свій відбиток.

Злата Огнєвіч вдалася до пластики після відмови від переможця Холостячки
Злата Огнєвіч розповіла про чергове розставання у її житті

Зараз співачка точно знає, що не готова до стосунків з чоловіками і винесла багато важливих уроків для себе, які мають принести свої плоди в майбутньому.

Злата Огнєвіч розповіла про чергове розставання у її житті

Після того, як вона розірвала свої стосунки з Андрієм Задворним, вона повністю погрузилася у саморефлексію, пошуки гармонії та зосередилася на собі. Зірка у самотності поїхала на відпочинок, а повернувшись, з новими силами взялася за роботу. Зокрема, їй нарешті вдалося розібратися з переслідувачем, який не давав їй спокою понад 3 роки. Зараз чоловік затриманий.

Злата Огнєвіч розповіла про чергове розставання у її житті. Скріншоти особистої сторінки зірки

Також Злата зізналася, що їй доведеться розстатися з певним атрибутом у її квартирі. Зірка почала знімати прикраси з ялинки і попрощалася з деревом, яке більше не могло знаходитися у приміщенні. Огнєвіч повідала, що обожнює як процес прикрашання, так і процес прибирання ялинки.

Нагадуємо, що після розриву з Андрієм Злата сильно зблизилася з Максом Тарапатою. Хлопець прийшов підтримати артистку у самий необхідний для неї момент. Однак, у любовні стосунки ця взаємодія не переросла. А головний конкурент Задворного на серце співачки Дмитро Шевченко взагалі з головою поринув у серйозні стосунки зі своєю новою обраницею.

Схожі статті