39-річний суддя “Танців з зірками” Влад Яма досяг бажаного та знайшов житло за кордоном: Маямі не для бідних

Відомий український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма показав, яке житло орендує в Маямі, де разом з дружиною і сином затримався після подорожі на круїзному лайнері.

Наприкінці грудня зірка українського телебачення Влад Яма влаштував довгоочікуваний відпочинок з найріднішими. Першою зупинкою сімейства була Мексика, де вони познайомилися з залишками цивілізації Майя. Потім Ями полетіли в США, звідки сіли на величезний лайнер та вирушили морський круїз по Карибському басейну, після якого планували повертатися додому, однак плани змінилися.

У себе в Інстаграмі Влад Яма повідомив, що вони з дружиною вирішили продовжити відпустку в Америці, незважаючи на те, що сину Леону треба до школи. Аби поніжитися на сонці довше, хореограф навіть відпросився з роботи і здав квитки на літак:

“Подорож затягнулася. Роботу посунув як міг. Школу наздоженемо. Після круїзу вирішили залишитися на тиждень у Маямі”.

Влад Яма з дружиною і сином залишилися в Америці
Влад Яма з дружиною і сином залишилися в Америці

Влад Яма показав свою квартиру в Маямі

Там зіркова родина зупинилася в квартирі поблизу убережжя Атлантичного океану в районі Hollywood Beach. Танцюрист, звісно, встиг показати інтер’єр свого нового, хоча й тимчасового житла. Заїхали вони туди з чотирма валізами – речей немало.

Квартира світла, невеличка кухня з’єднана з зоною їдальні, підлога встелена ламінатом. У вітальні розташувався диван, стіна декорована малюнком Ейфелевої вежі, плазма висить на кронштейні. Загалом все мінімалістично, стильно, нічого зайвого, до того ж поблизу з житлом пляж.

Влад Яма показав свою квартиру в Маямі
Влад Яма показав свою квартиру в Маямі

Зауважимо, що Влад Яма з коханою Ліліаною і сином Леоном щороку проводить зимові канікули в Америці.

Схожі статті