65-річна Наталія Сумська забула про Хостікоєва в обіймах Віктора Андрієнко і не приховує: “Зародилося кохання”

Відомі українські актори Наталія Сумська і Віктор Андрієнко були помічені в обіймах, після чого зізналися, що між ними зародилося кохання.

Наталія Сумська вже більше 20 років заміжня за колегою по цеху Анатолієм Хостікоєвим, який в молодості був одним з найбажаніших українських акторів-чоловіків. Наталя в юності навіть не уявляла, що колись стане дружиною цього красеня. Вона мріяла бути з ним поруч хоча б на сцені чи у кіно, проте доля подарувала значно більше.

Хостікоєв кохав Наталію Сумську, а одружувався з іншими
Наталія Сумська проміняла Хостікоєва на іншого актора

Віктор Андрієнко теж давно одружений зі своєю жінкою Анною, яка народила йому єдиного сина Валерія. У публічні скандали подружжя не втрапляло і стосунки на людях не з’ясовувало, тож фанати впевнені – в парі панує ідилія. Втім, Андрієнко і Сумська проміняли свої половинки одне на одного.

Між Наталією Сумською і Віктором Андрієнко зародилося кохання

Зірки стали головними героями серіалу “Подорожники”, де між їхніми персонажами розвивається любовна лінія. Вона – Люба Іванівна, шеф-кухар у ресторані традиційної української кухні. Він – Павло Петрович, полковник у відставці, який вирощує овочі у власній теплиці. За сюжетом, вони люди немолоді і мають спільних онуків – їхні діти одружені. Через це герої не можуть дати волю своїм почуттям.

Наталія Сумська і Віктор Андрієнко заговорили про любов
Наталія Сумська і Віктор Андрієнко заговорили про любов

Виявилося, партнеркою Андрієнко могла стати не Сумська, і саме він наполягав на тому, щоб Наталію взяли в серіал, оскільки з іншими актрисами у нього не виникало ніякої хімії. Тоді він прямо запитав, чому на роль не візьмуть Сумську-старшу. Зрештою на пробах гра Віктора і Наталії так усім сподобалася, що в сценарій додали любовну сюжетну лінію:

“Ось так завдяки Наталі Сумській між нашими персонажами зародилося кохання”, – розповів Віктор в інтерв’ю Новому каналу.

Між Сумською і Андрієнко зародилося кохання
Між Сумською і Андрієнко зародилося кохання

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.