36-річна Тіна Кароль втекла від спогадів про Євгена Огіра в Лондон та показала справжнє життя: “Час для себе”

Тіна Кароль в особистому блозі поділилася свіжими знімками з поїздки до Лондона. Артистка розповіла, що зараз увесь час приділяє лише собі та по-справжньому відпочиває.

Співачка Тіна Кароль з кожним роком все стає все популярнішою серед українських слухачів і поступово підкорює й інші країни. Цікаво, що артистка декілька разів змінювала образ, репертуар та стиль, однак її прихильники приймають всі ці новинки та продовжують активно слідкувати за життям Тіни.

Таку популярність та відданість фанатів можна пояснити щирістю співачки. Вона завжди щиро розповідає про власні переживання у своїх піснях та не соромиться показувати емоції ні на концертах, ні під час інтерв’ю. Єдине, від чого Кароль довго відмовлялася – соціальні мережі. Зараз вести особисті блоги їй допомагають менеджери, тому частіше там можна зустріти анонси концертів та кадри з професійних фотосесій. Тож рідкісні “живі” знімки Тіни викликають у користувачів мережі особливе захоплення.

Тіна Кароль втекла від спогадів про Євгена Огіра
Тіна Кароль втекла від спогадів про Євгена Огіра

Саме такі рутинні знімки поп-діва опублікувала в себе в Інстаграм 2 лютого. Тіна показала, як вона відпочиває у Лондоні. Вірогідніше за все, туди артистка полетіла, щоб навідати 13-річного сина Веніаміна, який навчається у столиці Англії.

“Співай, читай, мрій. У метушні буднів знайдіть час для себе”, – написала Кароль у публікації.

Кароль показала, як насолоджується кавою біля вікна з краєвидом на Лондон та гуляє містом і околицями. Прихильники неймовірно зраділи, побачивши реальне життя улюбленої співачки, тож засипали її численними коментарями:

  • “Шалено подобаються такі life пости, ми дуже чекали!”;
  • “Аж їсти почала від лайфу у профілі”;
  • “Ці живі пости – найкраще, що трапилося з інстаграмом”, – пишуть користувачі мережі.
Коментарі з Instagram Тіни Кароль
Коментарі з Instagram Тіни Кароль

Нагадаємо, що Тіна Кароль у 2008 році вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра. У 2013-му чоловіка не стало після боротьби з онкологією. Більше про стосунки Кароль та Огіра дивіться у відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.