38-річна переможниця “МастерШеф-2” Ліза Глінська готується до весілля з українським бізнесменом: “Не дуже хочу”

Переможниця і екс-суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ліза Глінська дала інтерв'ю і розповіла про весілля з українським бізнесменом, яке відбудеться вже дуже скоро.

Ліза Глінська народилася в Запоріжжі у 1983 році. Вчилася в Кримському державному гуманітарному інституті і отримала диплом магістра академічного вокалу. Героїня статті змінила багато професій – вона працювала в музичній школі, адміністратором ресторану, продавцем-консультантом, візажистом, менеджером, арт-директором.

Захоплення кулінарією привело Єлизавету на “МастерШеф-2”, де вона здобула перемогу і вирушила на навчання у французьку кулінарну академію Le Cordon Bleu. Наразі Глінська є засновницею власної кондитерської школи, авторкою книг по кондитерському мистецтву і не тільки.

Ліза Глінська
Ліза Глінська розповіла про своє весілля

Коли Ліза була суддею “МастерШеф”, їй приписували роман з Володимиром Ярославським, однак насправді серце зірки зайняте іншим чоловіком, за якого вона готується вийти заміж. Наречений Глінської – Максим Большаков, засновник приватної охоронної компанії в Запоріжжі. Познайомилася майбутня пара в мережі:

“Ми кілька місяців спілкувалися в переписці і по телефону, зустрічалися рік. Потім розійшлися, стали дружити і ось дружимо дуже багато років. А далі ви знаєте”, – розповіла Єлизавета в інтерв’ю для “КП в Україні“.

Ліза Глінська виходить заміж не за Ярославського
Ліза Глінська виходить заміж не за Ярославського

Також кондитерка розсекретила подробиці весілля:

“Воно заплановане на травень. Весілля буде звичайним і дуже скромним. Для мене це другий шлюб. В першому шлюбі було гучне свято на сто чоловік, і я настільки вимоталася перед цим банкетом і в процесі, що повторювати таке не дуже хочу”.

Зі своїм першим чоловіком Ліза Глінська розійшлася після втрати дитини.

Схожі статті