Чому Марія Яремчук не спілкується з рідними братами: що не поділили нащадки легендарного Назарія Яремчука

Батьком співачки Марії Яремчук був легендарний український артист Назарій Яремчук. Окрім доньки, він виховував ще двох синів від першого шлюбу. Чому діти музиканта не спілкуються після його смерті - читайте далі.

Співачка Марія Яремчук, яка стала відомою далеко за межами України завдяки участі у пісенному конкурсі Євробачення, народилася у родині видатного українського артиста Назарія Яремчука. Це був легендарний артист, пам’ять якого й досі вшановують по усій країні.

Шлюб з мамою Марії, Дариною Яремчук, для її батька був другим. Першу дружину виконавця звали Оленою, вона також співала в одному із ансамблів – саме під час виступів майбутнє подружжя й познайомилося. Однак шлюб двох артистів проіснував усього 15 років і закінчився розлученням – причиною тому стали гастролі та часті виступи Назарія, з якими Олена так і не змогла змиритися. Жінка подарувала легенді естради двох синів – Назарія та Дмитра.

Дмитро та Назарій Яремчук молодший
Дмитро та Назарій Яремчук молодший

Марія Яремчук народилася в другому шлюбі артиста. Коли батько співачки пішов із життя після затяжної боротьби з онкологією. На той момент Марії було усього два роки, тож свого тата вона практично не пам’ятає – вихованням доньки займалася повністю мама.

Марія Яремчук з татом
Марія Яремчук з татом

Як виявилося, після смерті Назарія Яремчука його діти практично не спілкуються між собою. Причина тому – різні родини та різниця у віці між Марією та її братами. Ось як сама цю ситуацію прокоментувала співачка під час інтерв’ю для програми “Зірковий шлях”:

“Ця історія триває вже багато років. Я б навіть назвала її мексиканською. Ми жили всією сім’єю дружно, доки тато не помер. Його колишня дружина і моя мама — це, звичайно, різні сторони землі, і дружби між ними немає. Зрозуміло, коли настав час вибирати, я залишилася з мамою”, – розповіла Марія.

Марія Яремчук з братами Дмитром і Назарієм
Марія Яремчук з братами Дмитром і Назарієм

Брати ж Марії відзначають, що вона також рідко виходить з ними на контакт і навіть не привітала їх з народженням дітей. Дмитро та Назарій підкреслюють – зла на сестру вони не тримають. Брати впевнені, якщо б їхній тато був живий, стосунки між родичами склалися б інакше. Зараз Марія Яремчук бачиться з братами лише в дні пам’яті легендарного батька.

Схожі статті