Як Катерина Варнава відбила Сергія Притулу у Фреймут: все про любовний трикутник і весілля, яке не відбулося

Відомий український шоумен і телеведучий Сергій Притула встиг попрацювати з багатьма красунями співведучими. З деякими йому навіть приписували роман.

Сергія Притулу неможливо уявити без Ольги Фреймут, адже саме вони були обличчями найрейтинговіших розважальних шоу Нового каналу. Почалося все щ “Підйому”. Саме тоді розповзлися перші чутки про романтичні стосунки колег. Сергій запевняв, що кохає дружину, тому нічого подібного з Олею у них і бути не може, а ось вона навпаки неодноразово зізнавалася йому в почуттях.

Ба більше, в одному зі своїх інтерв’ю Фреймут натякнула на те, що її старша дочка Злата – не від британця:

“Притула заявив, що він батько моєї Злати, тому зараз мої адвокати працюють над тим, аби подати на нього на аліменти”.

Старша дочка Ольги Фреймут Злата
Старша дочка Ольги Фреймут Злата

Такому почуттю гумору можна тільки позаздрити. Втім, в один момент дружба між зірками Нового каналу дала тріщину – чорна кішка між ними пробігла, коли Фреймут несподівано перейшла на 1+1. Сталося це у 2013 році в розпал підготовки нового сезону “Хто зверху?”, коли сценарії під ведучих вже були прописані, і все довелося повністю міняти.

Чому Сергій Притула розсварився з Ольгою Фреймут
Чому Сергій Притула розсварився з Ольгою Фреймут

Притула розповідав, що за кілька днів до остаточного переходу на “плюси” Ольга його запевняла, що цього не станеться. Зрештою команда “Хто зверху?” була вимушена взяти паузу і розпочати кастинги, щоб замінити Фреймут. Більшість знаменитостей відмовлялися тільки тому, що ніхто не хотів порівнянь з Олею.

Нарешті довгі пошуки увінчалися успіхом – російська гумористка Катерина Варнава ідеально підійшла на роль ведучої і створила прекрасний тандем з Сергієм. Як зазвичай буває, з’явилися чутки про роман, який зірки не коментували, але при цьому відомо, що були разом нареченими, хоча й для кадру.

Що відомо про роман Катерини Варнави та Сергія Притули
Катерина Варнава і Сергій Притула зіграли весілля для кадру

Цю парочку також розлучили життєві обставини – з 2017-го Варнаві не можна приїздити до України через гастролі в Криму.

Схожі статті