Що відомо про шлюби 72-річного Михайла Поплавського: чому на пенсії лишився без другої половинки?

На сцені він щирий, але у реальному житті Михайло Поплавський поводиться вельми інтровертно. Він обожнює говорити про симпатію з боку студенток, ось про дружин мовчить.

Михайло Поплавський. Герой цього матеріалу полюбився українцям за свою легку вдачу та образ, сповнений гумору і комічності. Втім, як і в кожного артиста, який звеселяє публіку, у душі криється справжня непроста драма, а наш вічно Юний орел – не виключення.

Співак ледь не лишився сина і мав безліч пригод в особистому житті. Свою першу дружину артист зустрів випадково. Купідон наздогнав майбутнього ректора у селі Великі Трояни, де він працював директором клубу. Його екс-обраницю звати Людмила. Вона працює у сфері медицини. Говорять, що заради Михайла Михайловича вона полишила хлопця, якому теж подобалася.

Що відомо про шлюби 72-річного Михайла Поплавського

Втім, ці стосунки не були довготривалими. Сцена кликала Поплавського, а його кохана теж мала амбіції. Дві сильні особистості так і не змогли ужитися.

Що відомо про шлюби 72-річного Михайла Поплавського

Доля подарувала шанс покохати вдруге. Довірив своє серце артист тендітній білявці. За іронією долі її також звати Людмила.

Що відомо про шлюби 72-річного Михайла Поплавського

Амбітна жінка – професіонал у туристичній справі. Та кар’єрою довелося на час пожертвувати заради того, щоб народити обранцю сина Олександра. Згодом щасливе подружжя оженить його з першою красунею.

Які стосунки у Михайла Поплавського та студенток його ВНЗ?

Київський університет культури та мистецтв тривалий час був під керівництвом співака. Помилково багато хто вважає, що його заснував саме артист. Втім, ВНЗ існував ще за часів СРСР. Лише у 1993 році наказом було призначено на посаду ректора Поплавського.

Попри його образ підкорювача сердець, сам знаменитий чоловік зауважує, що гра у кумира студенток – лише задля піару.

Схожі статті