Як склалося життя Колі Сєрги після “Фабрики зірок”: зник з телеекранів, змінив ім’я та став пастором (ФОТО)

Випускник "Фабрики зірок-3" Коля Сєрга вже давно не з'являється на телебаченні. Як виявилося, артист знайшов для себе той вид творчості, який не зовсім типовий для звичного шоу-бізнесу.

Коля Сєрга став учасником третьої “Фабрики зірок” майже випадково. Туди він йшов, щоб познайомитися з гарними дівчатами, але продюсери не могли не помітити такого харизматичного хлопця та взяли його в проєкт.

Як склалося життя Колі Сєрги після Фабрики зірок

Зайнявши 3 місце, парубок продовжив музичну кар’єру, а трохи згодом відкрив у собі хист ведучого. Так він став мандрівником популярного тревел-шоу “Орел і решка”. Попри те, що більшість глядачів вважають це роботою мрії, довго Коля не протримався – за власним бажанням він пішов з програми, оскільки не міг знайти в тому шаленому ритмі часу на творчість.

Коля Сєрга змінив ім'я і став пастором
Коля Сєрга змінив ім’я і став пастором

Після цього герой статті вивчився на актора в Америці, потім повернувся на Батьківщину і пішов на шляху до нового етапу в житті. Своє творче ім’я він змінив з Колі Сєрги на Миколу та зайнявся поезією, яку називає віршотерапією. Його музичний проєкт називається “Всесвітньополонені” (“Вселеннопленные”):

“Ми жартома називаємо наш колектив арт-сектою, і в принципі називаємо так усіх, хто залучений у світ Всесвітньополонених, а мене – пастором уяви”, – розповідав артист журналу Viva.

Коля Сєрга став пастором і показав свою квартиру
Коля Сєрга став пастором і читає вірші

За словами Миколи, довгий час він не міг зрозуміти, хто він – музикант, поет, співак чи комік? Довго зосередитись на чомусь одному у нього ніколи не виходило, тож Сєрга зрештою зрозумів – його сила у різноманітті. Зараз він виступає на корпоративах і більшу частину гонорарів вкладає у розвиток “Всесвітньополонених”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.