Всі чоловіки 43-річної Ані Лорак: скільки разів насправді виходила заміж поп-діва і чому Мурат – не єдине кохання

Ані Лорак пережила непростий період у житті: кохана людина, якій вона довіряла повністю, зраджувала. Послідуюче розлучення ситуацію лише поглибило.

Ані Лорак. Ця неймовірно працелюбна артистка могла стати найзразковішою поп-дівою у світі: успішна кар’єра, щаслива родина та міцний шлюб. Втім, не судилося. Мурат, якого журналісти ставили у приклад, виявився ще тим зірвиголовою: він, усвідомлюючи популярність своєї дружини, міг легко на очах у всього Києва гуляти з іншими дівчатами.

Всі чоловіки 43-річної Ані Лорак: Мурат з донькою Софією

Та не з ним одним у поп-діви не видалися міцні стосунки. У юності їй приписували роман з першим продюсером – Юрієм Фальосою. Злі язики навіть говорили, що чоловік начебто окучував неповнолітню співачку. Правда лиш у тому, що пара прожила у цивільному шлюбі 12 років, але дітей так і не було.

“Юра не говорив мені про дітей. Він лише хотів, щоб я працювала, досягала висот”, – повідала Ані.

Всі чоловіки 43-річної Ані Лорак: Юрій Фальоса ліворуч

Та на фоні історій про Муратові походеньки, ця марніє. Лорак не приховує, що коханий багато її обманював.

Згодом, після розлучення, зірка зустрічалася з молодшим за неї Єгором Глєбом. 26-річний красень уникав коментарів стосовно нового роману. Втім, наважилася про це розповісти сама співачка.

Ані Лорак та Єгор Глєб
Всі чоловіки 43-річної Ані Лорак: Єгор Глєб

За словами Ані, вона безмежно закохалася у молодика і навіть заради нього не затримувалася на вечірках. Зірка вважає, що зустрічати світанки потрібно лише з коханим чоловіком.

Ще одна цікава ситуація вийшла з Костянтином Меладзе. В інтерв’ю на передачі Бориса Корчевнікова, Лорак сформулювала свої думки про стосунки з музикантом так, що його запідозрили фанати у злих намірах стосовно зірки:

“Костя відчував до мене симпатію. Якби я була іншою людиною, моє життя пішло б по злітній смузі”, – розповіла знаменитість. 

Згодом сама ж Костянтина виправдала.

Схожі статті