Куди на піку популярності зник наймолодший учасник “Фабрики зірок” Женя Мільковський: з романтика в рокери

Женя Мільковський – справжнє відкриття української "Фабрики зірок". Талановитий музикант після проєкту переплюнув багатьої своїх суперників.

Женя Мільковський народився у 1991 році в Красноармійську. З самого дитинства він освоював гру на фортепіано, адже його мама викладала в музичній школі. Пізніше хлопець загорівся бажанням грати на гітарі, і у нього все вийшло.

Коли Євген вчився в 11 класі, в Києві проходив кастинг на перший сезон українського реаліті-шоу “Фабрика зірок”. Він вирішив випробувати свою вдачу та з легкістю пройшов відбір, однак довго в проєкті не затримався. Пізніше зізнавався – втомився від інтриг і пристрастей, що кипіли за лаштунками. Втім, участь в шоу подарувала починаючому співаку перших фанатів і необхідні зв’язки.

Як зараз виглядає і чим займається Женя Мільковський
Як зараз виглядає і чим займається Женя Мільковський

Після школи Мільковський вступив на бюджет до інституту культури, де вчився на факультеті режисури, паралельно з чим записував перший сольний альбом. Пісня “Станция Туман” у 2009-му стала справжнім хітом.

Пізніше Женя створив рок-гурт “Нерви”, який дуже швидко здобув популярність. Їхній трек “Кофе – мой друг” лунав звідусіль, однак у 2014-му фанати почули неприємну новину – проєкт “Нерви” закрився. Євген зайнявся сольним просуванням, та вже за півроку музиканти возз’єдналися та відновили творчість.

Як зараз виглядає і чим займається Женя Мільковський
Як зараз виглядає і чим займається Женя Мільковський

І хоча зараз Мільковський більше не схожий на того зворушливого білявого хлопця, його творчість залишається незмінною. Він, як і раніше, гастролює по країнах СНД разом зі своїм колективом та пише нові пісні, а на його особисту сторінку в Інстаграмі підписані вже більше 600 тисяч фоловерів.

Схожі статті