Хто з російських зірок мовчить і не підтримує Україну

Відома російська співачка Земфіра спочатку поділилася своїми думками в соціальній мережі. Вона була проти вторгнення агресора, але дуже швидко Земфіра видалила повідомлення.

В той час, коли одні із російських зірок активно підтримують українців, висловлюються про те, що вони відчувають сором за все, що відбувається, інші воліють не звертати увагу на розпочату війну Росії проти України.

Відомий російський естрадний співак Філіп Кіркоров ніяк не коментує події, які відбулися в останні чотири дні в Україні. Така позиція популярного шоумена дуже обурила українського ведучого Володимира Остапчука. Деякий час обидва чоловіки відпочивали разом. Володимир у своїй історії в соціальній мережі виклав листування з Філіпом, який ніяким чином не коментує події в Україні.

Коли Остапчук відмітив, що українська армія переможе, і позицію Кіркорова не пробачає, той вирішив українського телеведучого додати у бан.

Телеведуча Ксенія Бородіна, на відміну від багатьох своїх колег, також мовчить, не висловлює свою думку про ситуацію. Така нейтральна позиція обурила багатьох прихильників популярної телеведучої та актриси. Вони висловлюють свої коментарі в соціальній мережі. Сама Ксенія вважає, що з приводу останній подій в Україні вона нічого не може сказати.

Ксенія Бородіна

Спочатку деякі російські зірки шоубізнесу висловились в підтримку українців та проти військової операції РФ на території України. Після цього агресивно настроєні користувачі почали активно критикувати їх.

Наприклад, відома російська співачка Земфіра спочатку поділилася своїми думками в соціальній мережі. Вона була проти вторгнення агресора, але дуже швидко Земфіра видалила повідомлення.

Схожі статті