15 достойних чоловіків позмагаються за серце «Холостячки»: названа дата прем’єри шоу

Телеканал СТБ назвав дату прем'єри шоу «Холостячка» з акторкою Ксенією Мішиною в головній ролі.

Перший епізод реаліті-шоу «Холостячка» вийде в ефір в п’ятницю, 23 жовтня, в 19.00 на каналі СТБ. “Холостячка” — це адаптація популярного формату The Bachelorette компанії WarnerBros.

Раніше в Україні були тільки чоловічі варіанти шоу, в яких за серце завидного холостяка змагалися 25 дівчат. В шоу «Холостячка» намагатимуться закохати в себе 31-річну акторку Ксенію Мішину 15 достойних чоловіків, а холостячка буде видавати не троянди, а бутоньєрки. В останньому епізоді Ксенія вибере мужчину, який зумів завоювати її серце, щоб продовжити з ним стосунки після шоу.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Зйомки проєкту вже завершилися. Мішина зізнається – на шоу були бурхливі почуття, багато цікавих моментів, драми і навіть агресія з боку одного учасника, з яким зірка після цього попрощалася.

Акторку не бентежить, якщо дехто з учасників прийшов на романтичне шоу тільки заради піару. Адже кохання може спалахнути в будь-яку мить між тими чоловіком і жінкою, які навіть не думали про таке раніше.

Холостячка Ксенія Мішина
Холостячка Ксенія Мішина

На першій вечірці глядачі побачать всіх учасників, їхнє перше знайомство з героїнею й подарунки, які вони для неї зроблять.

Нагадаємо, Ксенія Мішина – акторка театру і кіно, їй 31 років, вона неодружена, виховує сина. Стала відомою завдяки ролі в серіалі «Кріпосна» і перемозі в телевізійному шоу «Танці з зірками» в 2019 році.

Схожі статті