Ілона Гвоздьова після втрати свого дому просить українців не сдаватися: “Вірте у силу наших військ”

Ілона Гвоздєва зробила висновок, що треба сподіватися лише на українські збройні сили. Наші захисники зупинили ворога та в деяких місцях навіть потіснили російську армію.

Ілона Гвоздєва, у якої окупанти зруйнували будинок, сказала, що вона розчарована у простих росіян. Попри численні заклики не лише її, а й багатьох представників шоубізнесу, російські громадяни не виходять масово на протести проти війни Росії в Україні.

Тому Ілона Гвоздєва зробила висновок, що треба сподіватися лише на українські збройні сили. Наші захисники зупинили ворога та в деяких місцях навіть потіснили російську армію.

Ілона Гвоздєва потужно звернулася до громадян України. Прочитайте її звернення уважно:

Ідуть протести наших громадян на тимчасово захоплених територіях.

Протести проти російської окупації спалахнули у портовому місті Херсоні, єдиному великому місті України, захопленому під час війни.

Близько 2000 людей пройшли маршем центром міста, розмахуючи прапорами та виконуючи гімн України. Вони вигукували патріотичні гасла, зокрема «Російські додому» та «Херсон – це Україна».

В інших містах світу відбуваються великі антивоєнні демонстрації на підтримку України.

Путін застеріг західні країни від запровадження без польотної зони над Україною. Зі свого боку президент України Володимир Зеленський засудив НАТО за виключення без польотної зони. Проте західні лідери кажуть, що запровадження цього заходу буде ескалацією.

Російські сили продовжували обстрілювати Маріуполь у суботу, попри згоду на припинення вогню лише за кілька годин до цього.

Маріуполь, портове місто з населенням близько 400 000 осіб, є ключовою стратегічною метою для Росії, оскільки його захоплення дозволить сепаратистським силам, що підтримуються Росією, на сході України об’єднатися з військами в Криму, південному півострові, анексованому Росією у 2014 році.

Протидія українців наростає. Як написала сама Ілона Гвоздєва, що з нами не лише Збройні сили України, а й Б

Схожі статті