Наталя Могилевська спустилася до простих людей у київське метро: хоробра співачка не ховається у своєму бомбосховищі

Нещодавно Наталія Могилевська на своїй сторінці в інстаграм розмістила відео, на якому видно, як вона у київському метро співає для жінок та дітей.

Не лише збройні сили України протистоять російському агресорові. Представники шоубізнесу, також роблять свій внесок у перемогу. Вони морально підтримують населення України, йдуть у народ, співають та беруть участь волонтерській діяльності.

Так нещодавно Наталія Могилевська на своїй сторінці в інстаграм розмістила відео, на якому видно, як вона у київському метро співає для жінок та дітей.
Це відбувається тоді, коли почалася чергова хвиля російського «терористичного плану».
В українських містах обстрілюються лікарні та дитячі садки.

Попри рішучість України чинити опір вторгненню, це далеко не кінець війни.
Великі втрати Росії, зокрема життя її солдатів, не зупиняють Путіна, лише заохочують подальшу агресію.
Проте наш народ налаштований оптимістично. Так у столиці Києві молода пара, яка залишилася в місті, хоча багато їхніх друзів поїхали, каже: “Не бійтеся Путіна – він сам зараз дуже боїться”.

Президент країни Володимир Зеленський висловив гнів щодо того, що НАТО — західний оборонний альянс відмовляється ввести без польотну зону над повітряним простором України, яка б завадила Росії завдавати повітряних ударів. Це поставило б альянс у прямий бій із російськими військами.

Наш народ сподівається лише на збройні сили України. Ми переможемо.
Не панікуйте, не слухайте фальшиву інформацію російських ЗМІ. Бережіть себе та своїх близьких.

Схожі статті