Наташа Корольова зібрала валізи та втекла з Росії: згасла ще одна російська зірка

Деякі ЗМІ припустили, що Наталя Корольова перебуває у Маямі у мами. Тарзан також не коментує нічого про свою дружину, але розміщує фото і відео як він співає в ресторані.

Потік російських зірок, які залишають Росію, збільшується. На тлі війни Російської Федерації проти України – це зрозуміло. Деякі бояться за своє життя і за свою позицію, яку вони висловлюють проти війни, інші просто бояться за свої гроші та життя. Тому російські зірки масово почали їхати з Росії.
ЗМІ припустили, що чергова російська зірка шоубізнесу Наташа Корольова втекла до США, а її чоловік – Тарзан залишився у Москві.

Шанувальники Наташі Корольової констатують, що співачка вже давно не з’являється в соцмережах, хоча раніше вона весь час публікувала пости, відео та фото в них. Також Наталя Корольова не виходить на зв’язок, і її не видно на світських заходах.
Деякі ЗМІ припустили, що Наталя Корольова перебуває у Маямі у мами.
Тарзан також не коментує нічого про свою дружину, але розміщує фото і відео як він співає в ресторані.

Для інформації: Наталя Корольова раніше незаконно відвідувала Крим і їй зараз заборонено в’їзд до України.
Сама співачка ніяк не коментує війну Росії проти України, а війна продовжується.

Як виглядав справжній тато 48-річної Наташі Корольової
Шанувальники Наташі Корольової констатують, що співачка вже давно не з’являється в соцмережах, хоча раніше вона весь час публікувала пости, відео та фото в них.

І поки російські зірки біжать із РФ, то нашим жінкам доводиться виїжджати у безпечні місця, щоб зберегти життя своїх дітей. А їхні чоловіки мужньо захищають Батьківщину.
Україна спробує евакуювати мирних жителів за шістьма “гуманітарними коридорами” в середу, зокрема з обложеного південного портового міста Маріуполя, заявила віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук.
У відеозверненні вона повідомила, що українські збройні сили погодилися припинити вогонь у цих районах на 12 годину з 09:00 до 21:00 та закликала російські сили виконати своє зобов’язання.

Ця новина з’явилася після того, як у вівторок Україні вдалося провести свою першу масову евакуацію, під час якої близько 5000 мирних жителів було доставлено автобусами з міста Суми на північному сході України до Полтави, до центру.
Влада Києва раніше звинувачувала Москву в обстрілі коридору для біженців, призначеного для мирних жителів, які намагаються виїхати з південного українського міста Маріуполя.
Також неясно, чи підуть шість запропонованих маршрутів — попередні пропозиції маршрутів до Росії чи її союзниці Білорусь було відхилено українським урядом. І це правильно, ніхто не хоче їхати до країни, яка розв’язала цю жахливу війну!

Бережіть себе та особливо своїх дітей. Все буде нормально, ви повернетесь до своїх будинків, наша армія звільнить захоплені агресором міста та села! Перемога буде за нами!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.