(Відео) Леся Нікітюк показала російських мародерів під Києвом: крадуть та вибирають шубки для своїх дружин

Леся Нікітюк на своїй сторінці в інстаграмі розмістила відео. На ньому видно як в окупованому селищі "доблесні" вояки з Російської Федерації крадуть речі та добро місцевих жителів.

Війна прийшла до України. Ми не нападали на Росію, це РФ віроломно напала на нашу Батьківщину. Вона перейшла всі “червоні лінії”, у неї немає моралі та людяності до нашого народу.
Агресор бомбить мирні міста та найголовніше житлові квартали. Гинуть ні в чому не винні люди: діти, старі та жінки.
Збройні сили України та весь наш народ протистоїть окупантам.
А військові Росії – це не військові. Вони злодії та мародери.

Нещодавно Леся Нікітюк на своїй сторінці в інстаграмі розмістила відео. На ньому видно як в окупованому селищі “доблесні” вояки з Російської Федерації крадуть речі та добро місцевих жителів. Вони телефоном обговорюють зі своїми дружинами яку шубку купувати, який розмір їм підійде. Подивіться це відео і ви побачите які це нікчемності.

Російські війська без моралі, це видно за авіоударами Маріуполя по пологовому будинку.
У Маріуполі внаслідок удару російських військ по пологовому будинку та дитячій лікарні загинули троє людей, зокрема дитина.

Президент Володимир Зеленський заявив, що люди опинилися у пастці під уламками та назвав напад військовим злочином.
Він також опублікував кадри із лікарні, яка виглядала сильно пошкодженою.
За словами місцевої влади, близько 17 людей, у тому числі персонал та пацієнти, отримали поранення.

Павло Кириленко, голова Донецької обласної адміністрації, до складу якої входить портове місто Маріуполь, заявив, що напад стався під час узгодженого з російською стороною припинення вогню.
У Маріупольській міській раді заявили, що бомбардування завдало колосальних збитків, і опублікували кадри, на яких видно згорілі будівлі, розбиті автомобілі та величезну вирву біля лікарні.

«Ми не розуміємо, як у сучасному житті можна бомбардувати дитячу лікарню. Люди не можуть повірити, що це правда», – заявив віцемер Маріуполя Сергій Орлов.

Бережіть дітей, дружин, близьких та себе. Перемога буде за нами!

Схожі статті