Макс Барських заборонив росіянам слухати свої пісні та вирішив не повертати гроші за свої концерти – обібрав як міг

Уродженець Херсону Макс Барських веде свою війну: він спершу не схотів вертати росіянам кошти за квитки, а зараз взагалі забороняє їм слухати свої пісні.

Макс Барських став неймовірно популярним після другої “Фабрики зірок”. Завдяки образу юнака мрії та ліричним пісням одразу заволодів серцями дівчат. І не лише в Україні. Цікаво, що тривалий час рф була полем для роботи цьому артисту, тепер медійний простір агресора та його інформаційні ресурси перетворилися на поле битви.

Артиста не зупинило ніщо для оголошення бойкоту росіянам. Буквально вчора стало відомо, що кошти за повернені квитки зі скасованих концертів співака не можливо отримати. Зірковий чоловік все вирішив віддати на допомогу постраждалим українцям. Невдоволеним свою позицію пояснив у вельми грубій формі.

32-річний Макс Барських принципово не повертає кошти за квитки росіянам

Сьогодні ж, 11 березня, Барських вирішив і взагалі заборони використання своєї музики на території ворога і його майданчиках для артистів. Закликав це зробити й інших селебрітіз:

“Я офіційно забороняю використовувати мою музику на території рф у будь-якому вигляді, всім радіостанціям, телеканалам, фільмам та серіалам де вона звучить як саундтреки! Я не хочу щоб моя музика звучала в країні, що розв’язала війну в Україні! Я також вилучаю весь каталог своїх пісень з цифрового простору рф. Пропоную всім українським артистам зробити те саме!”

Як стверджує артист, його біда 24 лютого застала саме в Україні. Так само, як і всім нам йому довго не вірилося, що мирне життя скінчилося. У Херсоні у співака лишилася його люба родина.

Спершу у своїх публікаціях Барських закликав рф не мовчати та виходити на протести, але згодом полишив цю ідею. Зараз Макс слів не добирає та з креативного боку веде свою особисту боротьбу з агресором.

Схожі статті