Ілона Гвоздьова, у якої росіяни зруйнували будинок під Києвом, вивезла дітей у безпечне місце

Ілона Гвоздьова після того, як її будинок окупанти зруйнували в Києві, поїхала до Вінницької області. Але й там неспокійно, і тому вона з дітьми переїхала до західної України. А її чоловік залишився на Вінниччині

Агресор з росії розпочав війну проти України. Війська росії методично знищують житлові будинки, школи та дитячі садки в нашій країні. За цей злочин путін і його поплічники відповідатимуть не лише перед судом у Гаазі, а й перед Господом.

Зі зруйнованих житлових районів міст і сіл мирні жителі їдуть у безпечні місця на західну Україну та за кордон. Але й там росія почала бомбити.

Ілона Гвоздьова після того, як її будинок окупанти зруйнували в Києві, поїхала до Вінницької області. Але й там неспокійно, і тому вона з дітьми переїхала до західної України. А її чоловік залишився на Вінниччині.
Коли Ілона Гвоздєва їхала з Києва, то бачила, як ворог обстрілював автомашини на дорозі. Це страшно.
На Закарпатті Ілона Гвоздьова шукає будинок. Як вона сама сказала, що поїхала нікуди. Що буде далі та коли вона побачиться зі своїм чоловіком, Ілона не знає, але сподівається на краще.

Коли Ілона Гвоздєва їхала з Києва, то бачила, як ворог обстрілював автомашини на дорозі. Це страшно

Українці сподіваються лише на наші доблесні ЗСУ.

Генштаб України заявив, що за перші три тижні вторгнення москви до країни було вбито понад 14 тисяч російських військовослужбовців.
В оперативному оновленні, розміщеному у Facebook, офіційні особи повідомили, що близько 14 400 російських солдатів було вбито.
У повідомленні також йдеться, що москва втратила величезну кількість військової техніки, у тому числі близько 1470 бронетранспортерів, 60 танків та понад 100 винищувачів та вертольотів.
Тож російський агресор зазнає величезних втрат, і незабаром перемога буде за нами. Не треба піддаватися паніці. Вірте у наші ЗСУ.

Бережіть себе, дітей та своїх близьких. Слухайте лише офіційну українську інформацію.

Схожі статті