Американська співачка Шер відкрила свій дім для українських біженців: “Вони будуть в безпеці”

Популярна американська співачка Шер виступила в публічному полі з важливою заявою - світова зірка готова відкрити свій дім для українських біженців.

Весь світ знає, що 24 лютого в Україні почалася війна, яку підло розв’язала росія. Від неї страждають мирні жителі – жінки, діти, літні люди. Житлову інфраструктуру винищують до такого стану, аби зрівняти її з землею. Російські війська не дотримуються жодних законів воєнних часів, а більшість росіян сліпо вірять своїй владі та підтримують все, що відбувається в Україні.

Світова спільнота активно допомагає українцям, як може – усі добровольці займаються волонтерством, доставляють гуманітарну допомогу, роблять великі грошові пожертви і навіть готові відкривати свої будинки для українських біженців.

Так, днями відома американська співачка Шер в особистому профілі в Твіттері написала наступне:

“Я хотіла б стати спонсором українських сімей в своєму домі. Вони будуть в безпеці, і про них подбають. Багато людей в моєму стану мають надавати допомогу. Якби я була одна або з дітьми чи отримала б травму, сподіваюся, хтось теж подбав би про нас”.

Шер відкрила свій дім для українських біженців
Шер відкрила свій дім для українських біженців

Нагадаємо, на підтримку українського народу вже висловилися багато світових знаменитостей. Наприклад, Міла Куніс і Ештон Катчер збирають для України допомогу з усього світу, зірка саги “Володар перснів” Елайджа Вуд, Опра Уінфрі, Люк Еванс, Крістен Стюарт, Міла Йовович, Єва Грін, Арнольд Шварценеггер, Мадонна, Девід Лінч відкрито засудили дії путіна і підтримали українців.

Вікторія і Девід Бекхеми відкрили збір допомоги для українських дітей, супермодель Джиджи Хадід готова віддати частину свого заробітку Україні, а Леонардо ді Капріо і Енн Хетеуей зробили суттєві пожертви на потреби українського народу.

Схожі статті