39-річний Влад Яма показав, як разом із сином ходив на роботу в мирний час: “Розмови з сином тільки про війну”

Влад Яма поділився в особистому блозі архівною фотографією сина Леона. Хореограф зізнався, що з 24 лютого розповідає хлопчику всю правду про ситуацію в Україні.

24 лютого назавжди змінив життя нашої країни – російські війська розпочали повномасштабний збройний наступ на десятки населених пунктів. Мільйони людей були вимушені покинути свої домівки, а сотні тисяч залишилися без даху над головою.

У цій ситуації вся країна об’єдналася разом, не зважаючи на професію, статус чи політичні погляди, щоб перемогти ворога та вибороти своє праву на незалежність і свободу. Вітчизняні зірки, користуючись наявністю чисельної аудиторії, щодня інформують людей та діляться в особистих блогах важливою інформацією. Проте часом показують і власний досвід життя у воєнний час. Так хореограф Влад Яма розповів, що не приховує від шестирічного сина Леона правди про події в Батьківщині.

“Тепер розмови з сином в основному тільки про війну”, – розповів танцівник, показавши фото маленького Леона на знімальному майданчику.

Вірогідно цей кадр зірковий татусь зробив у мирний час під час зйомок шоу “Твій день” на “1+1”, ведучим якого він являється з травня 2021 року. На сьогодні програма виходить в ефір у форматі сюжетів та інтерв’ю зі спеціалістами, політологами та громадськими активістами.

Поки звичний процес роботи призупинений, Яма щодня виходить на зв’язок з аудиторією в особистому блозі. Хореограф і шоумен активно підтримує захисників України фінансово й сам залишається вдома, де наразі знаходяться його син і дружина – невідомо. Однак в одній із публікацій, присвяченій дружині Ліліані, Влад натякнув, що вони також не покидали територію України:

“Хочеться, щоб Ти не боялася гучних звуків, не прокидалася вночі. Щоб не снилися ракети. Щоб ми просто обіймалися і не читали новини щохвилини”, – написав Влад.

Влад і Ліліана Яма
Влад і Ліліана Яма

Схожі статті