Руслана відвідала воїнів тероборони: за традицією співачка нагадала, куди треба слідувати російському кораблю (відео)

Наприкінці спілкування з воїнами тероборони, за традицією, Руслана ще раз нагадала курс, за яким слід слідувати російському військовому кораблю.

У цей скрутний час, коли йде війна в Україні, моральна підтримка має особливе значення. Причому не лише для населення нашої країни, а й для ЗСУ.
Нашим воїнам допомагають усі хто чим може. Представники шоубізнесу також включилися і їздять Україною, дають концерти та просто підтримують людей своїм спілкуванням.

Так нещодавно Руслана, яка є народною артисткою України, волонтером та активісткою Майдану, відвідала воїнів тероборони.
Руслана поспілкувалася з військовими, і розповіла їм, як увесь світ підтримує нашу країну.

Співачка щодня спілкується з людьми, що живуть у різних країнах світу. Тому вона знає настрої звичайних людей, які захоплені ЗСУ.
Після такого спілкування Руслана сказала: За нами світло. А воїни світла перемагають завжди!” Підтримка всього світу є дуже важливою для перемоги нашої країни над російським агресором.

І наприкінці спілкування з воїнами тероборони, за традицією, Руслана ще раз нагадала курс, за яким слід слідувати російському військовому кораблю.

І туди підуть усі російські окупанти. Україна переможе – це безперечно! Санкції проти росії вже призвели до того, що росіяни через шлунок потихеньку стали розуміти, що творять їхні окупаційні війська в Україні.
Не піддавайтеся паніки, не слухайте і не вірте російській пропаганді. Потрібно орієнтуватись лише на офіційні українські джерела інформації.

Бережіть своїх близьких та себе. Вірте, що після закінчення війни ми відбудуємо міста та села та Україна стане ще кращою, ніж була до нападу росії.

Україну не перемогти!

Схожі статті