43-річна Євгенія Власова розповіла про важкі дні у бомбосховищі: “На другий день у мами відмовили ноги і мова”

Українська співачка Євгенія Власова так само переживає війну, як і всі українці. Зірка розповіла про найважчі дні у бомбосховищі, коли у її мами відмовили ноги і руки.

24 лютого 2022 року життя українців розділилося на до та після. Саме в цей день росія напала на Україну, від чого страждають мільйони мирних жителів, які відтепер вимушені жити в бомбосховищах, аби врятуватися від ракет і бомб. Не стали винятком і зірки вітчизняного шоу-бізнесу.

Цього разу своєю історією поділилася співачка Євгенія Власова. В Інстаграмі артистка зізналася, що для неї у даній ситуації стало найскладнішим:

“Найстрашніше для мене, як для мами, будити свою дитину словами: “Сонечко, просинайся, нас бомблять, все буде добре, просто нам треба одягтися та йти в бомбосховище”. При цьому найважче – не проявити паніку і бути тим самим острівком адекватності й спокою… Я губилася в просторі, мене трусило, але важливо було тримати себе. А сил на це не було зовсім, ні фізичних, ні психологічних. Найстрашніше бачити страх в очах своєї дитини, чути, як колотиться її сердечко і розуміти, що зараз вона беззахисна як ніколи, і ти нібито не здатна більше дати їй головне – віру в добро, в мир, стабільність, радість. Ніби зрадила”.

Євгенія Власова з донькою Ніною
Євгенія Власова розповіла про важкі дні у бомбосховищі

Також Євгенія згадала, якими для неї особисто були перші дні в укритті:

“Приїхали мій брат і мама. Ми вирішили бути разом. Перші 2 дні ми провели в підземному гаражі в холоді й темряві. На другий день у моєї мами відмовили ноги і мова,. Ми думали інсульт. Тричі приїжджали лікарі, відкачували її і казали, що інсульту немає. Після чого ми прийняли рішення бути вдома, не дивлячись ні на що. Дома було трохи легше, але все так само страшно”.

Власова взяла у свої руки здоров’я родини і особливу увагу приділила харчуванню:

“Хотілося скрутитися калачиком і їсти одні снікерси. Було дуже страшно йти в магазин, але я розуміла, що мені треба купити правильні продукти, щоб зберегти здоров’я родини”.

Підсумувала співачка розповідь вірою в український народ і перемогу.

Схожі статті