Камалія покинула Україну і не сидить на місці – вже готується співати в Німеччині: “Кому війна, кому концерти”

Відома українська співачка Камалія, яку називають найбагатшою в Україні, готується до концерту в Німеччині, через що на артистку в мережі вилилася порція критики.

Як і кожен українець з початком війни 24 лютого Камалія не знаходила собі місця, адже страх за власне життя і життя своїх близьких не покидає. У своєму Інстаграм-блозі співачка не приховує емоцій та намагається привернути якомога більше уваги світової спільноти до ситуації на Батьківщині. Зрештою зірка вирішила виїхати за кордон в безпеку.

Кордон Наталія Шмаренкова (справжнє ім’я артистки) перетинала в Румунії. Там її зустріли “хлібом і сіллю”, але в Угорщині прийом був зовсім не райдужний. За словами знаменитості, угорські митники над нею сміялися, та зрештою вона прибула до Польщі, де одразу ж взялася допомагати Україні і виступила на благодійному концерті у Варшаві, зібрані кошти за які підуть на допомогу українським дітям.

Коні найбагатшої співачки Камалії потрапили у недобрі руки
Найбагатша співачка України Камалія вже готується до співів у Німеччині

Вже зараз Камалія готується до чергового виступу, але вже у Німеччині – співачка не сидить на одному місці. Про це стало відомо з її сторінки в Інстаграм:

“Сьогодні [25 березня] ввечері на джазовому фестивалі в місті Бургхаусен, Баварія, зірки протестуватимуть проти агресії росії в Укаїні, і прозвучить українська народна пісня “Місяць на небі” у супроводі музикантів з США, Баварії, Угорщини та Словенії під керівництвом німецько-угорського легендарного барабанщика Леслі Мандокі”.

Реакція користувачів мережі виявилася неоднозначною – одні подякували Камалії за прославлення українських пісень за кордоном, а інші вважають, що під час війни недоречно давати концерти:

  • “Дякую вам, Камалія, все ви правильно робите! Дякую за пісню! Україна переможе! Слава нашим ЗСУ!”;
  • “Життя продовжується! Водночас і радісно, і боляче за Україну”;
  • “Кому війна… Кому концерти”;
  • “Так, радісно як. В країні війна… Угомоніться, якщо звалили”, – пишуть коментатори.
Найбагатша співачка України Камалія вже готується до співів у Німеччині
Найбагатша співачка України Камалія вже готується до співів у Німеччині

 

Схожі статті