Зірка ТСН Марічка Падалко не може возз’єднатися з чоловіком Єгором Соболєвим через війну: “Без жодної звісточки”

Зірка телеканалу 1+1 та інформаційної програми ТСН Марічка Падалко поділилася з підписниками в мережі своєю тривогою щодо розлуки з коханим чоловіком Єгором Соболєвим.

Марічка Падалко – одна з тих українських журналістів, хто з усіх сил боронить інформаційний фронт в умовах війни. Коли все почалося, вранці 24 лютого, вона так само як і мільйони співвітчизників була розгублена, але знайшла в собі сили опанувати себе і діяти. Так, чоловік ведучої Єгор Соболєв одразу ж вступив до лав територіальної оборони. Ба більше, Марічка розповідала, що коханий давно мав передчуття, що буде війна, тому ще влітку почав їздити на військові збори і тренуватися:

“Ми сильно сварилися через це. Мене бісила закупка спальників для родини, необхідних запасів для тривожної валізки… Я хотіла думати зовсім про інше…”, – зізнавалася Падалко.

При цьому Єгор запевняє і дружину, і всіх українців, що Україна неодмінно переможе.

Марічка Падалко, у якої чоловік в теробороні, поділилася новинами з фронту
Марічка Падалко не може возз’єднатися з чоловіком Єгором Соболєвим через війну

Марічка не приховує – навіть уявити не може, як жінки, у яких чоловіки роками на фронті, це витримують і відволікаються від думок – чи живий. Адже усього лише 4 дні вона не мала звісточки від коханого, але ці дні здавалися їй вічністю:

“Я ще не готова згадувати перший день великої війни і наново це переживати, хоча пам’ятаю ту ніч і ранок похвилинно. Все, що я хочу зараз, це просто почути чоловіка. Бо чотири дні без жодної звісточки поки здаються довшими за цілий місяць війни… P.S. Підтримка – це сила! За кілька годин після посту отримала смс від чоловіка”.

Підписники підтримали Падалко і запевнили – вся України молиться за наших захисників, тож вони повернуться в родини живими і з перемогою.

Схожі статті