Євген Синельников з “Орла та Решки” розповів, як йому довелося впустити у власний дім рашистів: “Мене впізнали”

Режисер та ведучий відомого тревел-шоу "Орел та Решка" Євген Синельников в перші дні війни знаходився у себе вдома в Гостомелі, де точилися найзапекліші бої.

Родина Євгена Синельникова відчула війну на собі з першого ж дня 24 лютого. З самого початку росія обстрілювала Гостомель Київської області, а саме там розташований будинок зірки шоу “Орел та Решка”. Телеведучий ховався у себе в підвалі, однак дім не вистояв і був зруйнований.

Тривалий час Синельников не виходив на зв’язок з друзями, чим неабияк усіх схвилював. Ба більше, останнє, що він встиг розповісти перед евакуацією, що в укритті немає світла, навколо постійно їздить ворожа техніка, а їжі залишилося небагато. На щастя, Євгену та його родині вдалося вижити і евакуюватися по “зеленому коридору” в більш безпечне місце.

Євген Синельников з розповів, як йому довелося впустити у власний дім рашистів

Після цього Синельников почав активно висвітлювати в соціальних мережах війну в Україні, аби привернути якомога більше уваги світової спільноти до біди українського народу. Крім того, він також ділиться спогадами про найважчі два тижні свого життя, коли йому довелося віч-на-віч зустрітися з рашистами:

“Прийшло смс від друзів, які живуть поруч, які пишуть: “Відкривайте двері, ні в якому разі не чиніть опір, будьте ввічливі, дайте їм все подивитися, і є шанс, що все буде добре. Мені дуже пощастило, що мене впізнали. Вважаю, що саме тому вони були більш лояльні”, – розповів Євген у своєму Щоденнику війни.

Рашисти навіть попросили у Синельникова автограф і каву, на що від, звісно, відмовити не міг, враховуючи всю складність ситуації, адже його родина знаходилася в пастці.

Схожі статті