MamaRika показала покинутий будинок у Молдові, в якому жила з сином, тікаючи до Польщі

Українська співачка МамаРіка разом із новонародженою дитиною емігрувала закордон.

На початок війни Мамаріка разом із чоловіком і новонародженим сином була в Києві. Щоб врятувати життя дитині артистка вирішила поїхати до Одеси, звідки перебралася до Молдови.

Шлях був непростий, адже зірці довелося жити у напівпокинутому будинку в Молдові. Співачка MamaRika (справжнє ім’я – Анастасія Кочетова) наважилася розповісти 450-тисячній аудиторії в інстаграмі, як вона з 7-місячним сином опинилася у відносній безпеці, у Варшаві. Читати її історію без сліз – неможливо, пишуть у коментарях

Чому MamaRika втекла з-під Києва до Одеси

Вони з Сергієм Середою жили у приватному будинку неподалік Гостомеля, де з першого дня війни точилися запеклі бої. Сім’я була настільки близько до гарячої точки, що над їхніми головами пролітали ракети.

24 лютого, як і всіх українців, нас розбудили дуже потужні вибухи, від яких буквально задрижали вікна, і весь будинок почало хитати. За вікном ми побачили помаранчеве зарево і зрозуміли – війна,
– пригадала MamaRika.

Цей жах тривав два дні. 27 лютого вони за 15 хвилин зібрали речі та виїхали до Одеси, де на них чекала родина Сергія Середи. Тікати до Львова зірки не стали, адже розуміли, що траси переповнені.

Як MamaRika опинилася у Польщі з 7-місячним сином

В Одесі подружжя зрозуміло, що спокою в Україні не буде ніде, тож MamaRika “зібрала всю волю в кулак і вирушила у невідомість, як мільйони жінок-героїнь”. Чоловік довіз її з сином до кордону з Молдовою, де вони простояли більш як 20 годин, а далі, о 2 ночі, співачка пішла пішки, з чемоданом і коляскою.

Уявіть собі – пусте поле без жодного ліхтаря, темінь і ні душі. Цей кілометр тривав вічність,
– розповіла артистка.

Так, MamaRika з сином Давидом п’ять днів жила у напівпокинутому будинку в місті Кагул, який винайняли її друзі. Судячи з фото, в одній з кімнат гуляв вітер, адже на підлозі пожовкле листя. З жахливих умов вона вирвалася до Румунії, а там сіла на літак до Варшави. Там співачку вже чекала мама.

“Не передати словами, з якою любов’ю та турботою нас тут зустрічають поляки. Давиду відразу принесли речі, одяг, іграшки. У чемодані були тільки його речі, а в мене з собою всього один спортивний костюм… Я досі не можу звикнути до тиші, до того, що тут життя йде у звичайному режимі. Само собою не відпускає синдром “вцілілого” і відчуття вини, що я тут, поки вдома війна”, – зізналась MamaRika

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.