Екс-наречена Віталія Козловського Раміна здивувала поглядами на мову: “Не хочу спілкуватися українською”

Відома українська блогерка та колишня наречена співака Віталія Козловського Раміна Есхакзай підняла в мережі питання стосовно мови в умовах війни.

24 лютого росія розв’язала повномасштабну війну проти українського народу, через що мільйони українців вимушені покидати свої домівки у пошуках більш безпечного місця. Це торкнулося навіть зірок шоу-бізнесу. Вже зараз за кордоном знаходяться Джамала, Камалія, Тіна Кароль, Сергій і Сніжана Бабкіни, Дмитро Монатік з родиною, Олена Кравець та інші знаменитості. Нещодавно цей список поповнила і колишня наречена відомого співака Віталія Козловського Раміна Есхакзай.

Так, героїня статті виїхала з мамою і молодшою сестрою до Європи, але зізналася – там ніхто на українців не чекає. Вона особисто зіштовхнулася з доволі негативним ставленням до себе з боку місцевої жительки. А цього разу Раміна у себе в Інстаграмі підняла питання стосовно мовнох ситуації в Україні – інтерв’юерка закликає людей не маніпулювати цим та не нав’язувати свої погляди іншим.

Раміна Есхакзай поскаржилася на прийом українців у Європі
Екс-наречена Віталія Козловського Раміна здивувала поглядами на мову

Есхакзай зауважила, що мова і релігія вже давно є тими питаннями, які роз’єднують людей. Зірка вважає, що якщо ти українець, то маєш добре знати українську, але ділити людей за мовною ознакою на хороших і поганих не можна. Особливо в умовах війни, коли будь-яка внутрішня ворожнеча грає на руку окупантам.

Ба більше, Раміна не приховує – коли їй навмисне тичуть, що вона погана, не відчуває себе українкою:

“Я не хочу говорити українською мовою. В мене такий психотип, коли кажуть, що я погана, коли мене гноблять, я не стану краще”, – підсумувала блогерка.

Схожі статті